Έγκλημα

Παλιό οπλυπολυβόλο βρέθηκε σε σχολείο στον Βύρωνα

Ένα παλιό οπλυπολυβόλο κινεζικής κατασκευής προκάλεσε συναγερμό στην περιοχή του Βύρωνα.

Το παλιό όπλο βρήκε κάτοικος της περιοχής εντελώς τυχαία μέσα σε θάμνους σχεδόν μέσα σε σχολείο της περιοχής του Βύρωνα στην οδό Ταταούλων.

Αμέσως σήμανε συναγερμό και λίγα λεπτά αργότερα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν πως πρόκειται για ένα παλιό οπλοπολυβόλο κινεζικής καταγωγή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας φαίνεται πως κάποιος είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο όπλο παρανόμως και πετώντας το μέσα στο θάμνο ήθελε να το ξεφορτωθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα