Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πάνος Καλλίτσης: Ήμουν εκεί αλλά μόλις είδα τα όπλα έφυγα, λέει ο τρίτος κατηγορούμενος

Πάνος Καλλίτσης: Ήμουν εκεί αλλά μόλις είδα τα όπλα έφυγα, λέει ο τρίτος κατηγορούμενος

Ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται ο 34χρόνος Ιρακινός κατηγορούμενος για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση τον Ιανουαρριο του 2016 έξω από το σπίτι του στον Λυκαβηττό.

Ο Ιρακινός φέρεται ότι ηταν το δεύτερο πρόσωπο που έστησε ενέδρα στον κομμωτή μαζί με τον 42χρονο σεσημασμένο ληστή και κρατούμενο των φυλακών. Χθες οι δύο συγκατηγορούμενοι του Ιρακινού μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Πρόκειται για τον σεσημασμένο ληστή και τον 29χρονο ειδικό φρουρό.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ληστείας και της απλής συνέργειας στα αδικήματα αυτά. Η τελευταία κατηγορία απαγγέλθηκε μόνο στον αστυνομικό. Στις απολογίες του και οι δυο δήλωσαν μετανιωμένοι και ζήτησαν συγνώμη από το κομμωτή και τη σύζυγο του.

Ο 42χρονος παραδέχθηκε πως πυροβόλησε τον κομμωτή ωστόσο υποστήριξε οτι το έκανε για εκφοβισμό. Απο την άλλη ο ειδικός φρουρός παραδέχθηκε το ρόλο του “τσιλιαδόρου” αλλά αρνήθηκε κάθε σχέση με το όπλο και τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος κατηγορουμενος ομολογεί τη φυσική του παρουσία στο χώρο της επίθεσης και αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στην απόπειρα ανθρωποκτονίας όσο και στην απόπειρα ληστείας. Παράλληλα υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός του είχε τηλεφωνήσει και δεν του είχε πει για ποιο λόγο τον ήθελε ωστόσο τον ακολούθησε γιατί του είχε εμπιστοσύνη. ¨Όταν είδε τον άλλο να βγάζει όπλο τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η απολογία του και αναμένεται η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελεα για τη ποινική του μεταχείριση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε