Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραδόθηκε καταζητούμενος τρομοκράτης

Παραδόθηκε καταζητούμενος τρομοκράτης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (13/10/2015) επέλεξε να παραδοθεί ο Παναγιώτης Ασπιτώτης, ο 37χρονος που καταζητούνταν εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια από την Αντιτρομοκρατική.

Ο Παναγιώτης Ασπιώτης είναι γνωστός αντιεξουσιαστής και παλιός γνώριμος των Αρχών είχε το παρατσούκλι… “Φάντασμα των Εξαρχείων” και θεωρείται από τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής ιδιαίτερα έμπειρος στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Είναι ο άνθρωπος που το 2013 είχε αφήσει σε πάρκινγκ στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο, ένα πραγματικό οπλοστάσιο επί της ουσίας, αφού μέσα σε αυτό η Αντιτρομοκρατική είχε βρει Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και σφαίρες. Η Αντιτρομοκρατική έφτασε στο αυτοκίνητο και στα ίχνη του καταζητούμενου Ασπιώτη όταν ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων άρχισε να τον αναζητά γιατί δεν είχε επιστρέψει το όχημα που είχε νοικιάσει.

Η παράδοση του Ασπιτώτη έρχεται ενώ υπήρχαν το τελευταίο διάστημα πληροφορίες πως τύπος γενετικού υλικού που βρέθηκε στη γιάφκα του Μαραθώνα, μετά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου, μοιάζει με εκείνο του 37χρονου τρομοκράτη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε