Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα

Ρουβίκωνας

Την συνένωση των δικογραφία και την διενέργεια έρευνας που αφορούν τις “επιθέσεις” της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, για τις οποίες δεν υπάρχουν συλλήψεις, ζήτησε με παραγγελία της, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπουλου.

Η παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου δόθηκε μετά την αποκάλυψη του βίντεο με την «επίσκεψη» των μελών της οργάνωσης στον Ευαγγελισμό και τις απειλές που εκτόξευσαν.

Στο βίντεο που ανήρτησε η αναρχική ομάδα στο διαδίκτυο απεικονίζεται ο γιατρός όρθιος στο γραφείο του να έχει έντονη συνομιλία με τα μέλη του Ρουβίκωνα, η οποία συνοδεύεται από απειλές όπως : «θα σου σπάσουμε το κεφάλι», «θα σου κόψουμε το χέρι» και άλλες. Εκείνος ρωτάει τα μέλη της αναρχικής ομάδας από πού προέρχονται οι καταγγελίες σε βάρος του.

Ευαγγελισμός: Διπλή προκαταρκτική εξέταση για απειλές και φακελάκια

Παράλληλα,  η κυρία Δημητρίου-Βασιλοπούλου έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να διενεργήσει διπλή προκαταρκτική εξέταση για το θέμα του Ευαγγελισμού. Το πρώτο σκέλος της παραγγελίας της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αφορά τις απειλές που δέχθηκε ο γιατρός από τα μέλη της αναρχικής ομάδας. Το δεύτερο σχετίζεται με τις καταγγελίες των μελών της αναρχικής ομάδας ότι ο εν λόγω γιατρός απαίτησε φακελάκι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις