Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πασίγνωστος τραγουδιστής θύμα απάτης – Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες

Πασίγνωστος τραγουδιστής θύμα απάτης – Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες

Ένας άνδρας 61 ετών και μια γυναίκα 39 ετών έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη. Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται πως είχαν στήσει κομπίνα “ψαρεύοντας” εύπορους ανθρώπους στους οποίους υπόσχονταν μεγάλα κέρδη μέσω χρηματιστηρίου. Θύμα της απάτης και ένας πασίγνωστος τραγουδιστής.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής μαζί με άλλα θύματα των δυο απατεώνων πείσθηκαν ότι εάν τους εμπιστεύονταν τα χρήματά τους θα είχαν μεγάλα κέρδη μέσω μετοχών για τις οποίες έλεγαν ότι έχουν πληροφορίες ότι θα ανέβουν.
Ο 61χρονος και η 39χρονη εμφανίζονταν ως εύποροι επιχειρηματίες και σε κάποιες περιπτώσεις καλούσαν τα υποψήφια θύματά τους εμπιστευτούν χρηματικά ποσά για δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Είχαν φτάσει μάλιστα σε σημείο να παραδίδουν στα θύματα ένα κλειστό χρηματοκιβώτιο λέγοντας πως αυτό περιέχει ένα ποσό το οποίο είναι η εγγύηση των χρημάτων τους.
Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα θύματα άνοιξε το χ χρηματοκιβώτιο και διαπίστωσε ότι περιείχε μόνο αποκόμματα εφημερίδων σε μέγεθος και σχήμα χαρτονομισμάτων…
Από τις δυο περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν με θύματα τον πασίγνωστο τραγουδιστή και ακόμη έναν κάτοικο Γλυφάδας αποδείχθηκε ότι οι δράστες είχαν αρπάξει 135.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις