Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πατήσια: Αρνούνται τα πάντα οι νεαροί που κατηγορούνται για το βιασμό της 19χρονης

Πατήσια: Αρνούνται τα πάντα οι νεαροί που κατηγορούνται για το βιασμό της 19χρονης

Μια εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα απ’ όσα κατήγγειλε η 19χρονη στην αστυνομία δίνουν οι δυο συλληφθέντες για βιασμό, ένας 20χρονος και ένας 21χρονος. Οι δυο νεαροί, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, την κρατούσαν τρεις μέρες σε διαμέρισμα στα Πατήσια και τη βίαζαν.

Οι κατηγορούμενοι για την ομηρία και το βιασμό της 19χρονης σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια οδηγήθηκαν την Κυριακή (27.06.2021) στον εισαγγελέα και ισχυρίστηκαν πως τίποτα απ’ όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα δεν ισχύει.

Όπως υποστήριξαν, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα γιατί την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο πατριός της. Ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους είπε ότι γνώρισε την κοπέλα μέσω Instagram και όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της, ζήτησε να πάει στο σπίτι του γιατί δεν μπορούσε άλλο την κατάσταση στο δικό της.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι η 19χρονη προσπάθησε να κάνει σχέση με έναν από τους δυο τους. Και όταν είπε πως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, προσπάθησε με τον φίλο του. «Δεν έχουμε κάνει τίποτα, δεν την έχουμε βιάσει δεν ξέρω γιατί θέλει να μας εκδικηθεί», είπε.

Η 19χρονη κοπέλα κατήγγειλε πως το Σάββατο πως οι δυο νεαροί την κράτησαν όμηρο επί τρεις μέρες σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια και τη βίαζαν, έως ότου χθες το πρωί την άφησαν στο λιμάνι του Πειραιά και εκείνοι έφυγαν για Μύκονο.

Η οικογένεια της κοπέλας είχε καταγγείλει στην εξαφάνισή της στο Α.Τ. Σπάτων.

Η 19χρονη κατέθεσε ότι όταν πήγε στο σπίτι του ενός από τους κατηγορούμενους, στο τρίτο ποτό κάτι της έριξαν και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, άρχισε ο εφιάλτης της. Ανέφερε, την πρώτη μέρα την βίασε ο ένας από τους κατηγορούμενους, τη δεύτερη ο άλλος και την τρίτη η σεξουαλική κακοποίηση γινόταν εναλλάξ!

Η 19χρονη είπε μάλιστα ότι οι νεαροί συμπατριώτες της την ανάγκασαν να σβήσει από το Instagram τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει και εκείνη το έκανε γιατί φοβήθηκε.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις