Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τον προπονητή που συνελήφθη για αιματηρή ληστεία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σάλος στην πόλη από την σύλληψη του πασίγνωστου προπονητή μετά από ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου

Ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 47χρονος προπονητής που φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία σε βάρος 66χρονου Πατρινού, χθες τα ξημερώματα, προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα κριθεί προφυλακιστέος. Το δρόμο της διακαιοσύνης θα πάρουν και οι τρεις δράστες της υπόθεσης.

Η εμπλοκή του ονόματός του έχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια και έχει μετατραπεί σε θέμα συζήτησης στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού ο 47χρονος είναι ευρέως γνωστός στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο, ενώ διατηρεί και δικό του γυμναστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής ήταν ο “καθοδηγητής” των τριών αλλοδαπών που εισέβαλαν στο σπίτι του 66χρονου στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Ακτή Δυμαίων, με πτυσσόμενη σκάλα. Έγιναν όμως αντιληπτοί και ακολούθησε συμπλοκή με τον 66χρονο, τον οποίο και χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, εντόπισε μετά από καταδίωξη τους δράστες, στο σημείο όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητο με το οποίο θα επιχειρούσαν να φύγουν και τους συνέλαβε. Στη διάρκεια της προανάκρισης και εξετάζοντας τις κλήσεις στα κινητά τους τηλέφωνα έφθασαν στον 47χρονο ο οποίος φέρεται να τους έφερε στην Πάτρα με σκοπό τη διάπραξη της ληστείας και να τους καθοδηγούσε.

Πηγή: patrastimes.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε