Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Ένοχος ο οδηγός για το θάνατο το 22χρονου φοιτητή – Ξέσπασε η μητέρα του [vid]

Πάτρα: Ένοχος ο οδηγός για το θάνατο το 22χρονου φοιτητή – Ξέσπασε η μητέρα του [vid]
ΦΩΤΟ από το thebest

Ποινή φυλάκισης 5 ετών συνολικά επιβλήθηκε νωρίτερα από το Δικαστήριο, στον οδηγό του αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του 22χρονου φοιτητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα τέσσερα χρόνια του επιβλήθηκαν για τον θάνατο του 22χρονου και ο ένας χρόνος για τον συνοδηγό, ο οποίος τραυματίστηκε. Επίσης το Δικαστήριο της Πάτρας αποφάσισε χρηματική ποινή 1.300 ευρώ. Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Οι όροι που τη συνοδεύουν είναι η απαγόρευση οδήγησης για τρία χρόνια ενώ υποχρεούται να παρουσιάζεται στην Τροχαία μια φορά το μήνα.

Η μητέρα του 22χρονου Νίκου ήταν παρούσα στη δίκη και ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στα δικαστήρια.

“Ευχαριστώ το δικαστήριο που για τρία χρόνια καθάρισε τους δρόμους από τέτοιουν οδηγό. Δεν μπορώ να αισθάνομαι δικαιωμένη, γιατί έχασα το παιδί μου. Θα συνεχίσω τη μάχη-προσπάθεια για να μην οδηγούν στους δρόμους, άνθρωποι σαν αυτόν. Εύχομαι ο Νίκος να είναι από τα τελευταία θύματα “, δήλωσε στο thebest.gr η μητέρα.

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στη συμβολή της Ηρώων Πολυτεχνείου με την οδό Αμερικής, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς του, τον αδελφό του, τους συμφοιτητές και τους φίλους του. Σύμφωνα με τα όσα είχαν δημοσιοποιηθεί τότε για τις συνθήκες του τροχαίο, ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούσθηκε με αυτό του φοιτητή, δήλωσε τραυματίας και νοσηλεύτηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών απ’ όπου πήρε αργότερα εξιτήριο και γι αυτό δεν συνελήφθη επί τόπου από τους αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το thebest, ο ίδιος οδηγός, μετά το τροχαίο συνελήφθη εκ νέου να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ!

Πηγή: Thesbest

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις