Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Επιτέθηκε με κατσαβίδι σε νοσοκόμα – ”Γλίτωσες γιατί είσαι ομορφούλα”!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Χάος για ακόμα μία φορά στο πολύπαθο νοσοκομείο ”Αγιος Ανδρέας” – Επέμβαση της αστυνομίας, φωνές και απίθανοι διάλογοι…

Όλα ξεκινησαν όταν ασθενοφόρο ειδοποιήθηκε για άτομο που είχε τραυματιστεί στα Προσφυγικά. Όταν έφθασε στο σημείο, το πλήρωμα δέχθηκε επίθεση από άλλο άτομο. Στη συνέχεια έφυγε με ένα μαύρο αυτοκίνητο, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τον συνέλαβε. Στη συνέχεια όμως στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας φίλοι και συγγενείς του τραυματία εισέβαλαν στα εξωτερικά ιατρεία απειλώντας με κατσαβίδι εργαζόμενους!

Μάλιστα επιτέθηκαν και σε μία νοσοκόμα η οποία, όπως της είπε ο άνδρας που την απείλησε, την γλύτωσε γιατί είναι… «ομορφούλα». Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.  Οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι και σκέπτονται ακόμη και να κλείσουν το Νοσοκομείο στη διάρκεια εφημερίας φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: “Ακόμη ένα κρούσμα, από αυτά τα γνωστά των αναταραχών και επιθέσεων στα ΤΕΠ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ. Αυτή τη φορά Ρομά με κατσαβίδια κλπ, επιτέθηκαν σε Εργαζόμενους του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ και για να αντιμετωπιστεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας…  Δυστυχώς ακόμη μια φορα, αν και ημέρα εφημερίας, το ζήτημα της ασφάλειας που πολλάκις έχουμε καταγγείλει, δεν είχε καμμία διαφορά και βελτίωση. Συνεχίζουμε δυστυχώς να είμαστε ανυπεράσπιστοι.”

Πηγή: patrastimes.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε