Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Ληστές σακάτεψαν στο ξύλο ιδιοκτήτη σπιτιού, αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσαν πικρά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

δράστες πιθανότατα μπήκαν στο σπίτι της οδού Ακτής Δυμαίων από το μπαλκόνι

Τρόμος τα ξημερώματα για έναν 65χρονο άνδρα στην περιοχή του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα Πατρών, όταν τρεις άγνωστοι άνδρες, φορώντας κουκούλες full face, μπήκαν στο διαμέρισμά του στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και τον χτύπησαν με σκοπό να τον ληστέψουν.

Oι δράστες πιθανότατα μπήκαν στο σπίτι της οδού Ακτής Δυμαίων στις 02.00 τα ξημερώματα από το μπαλκόνι, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση απόπειρας ληστείας την περασμένη Παρασκευή στην οδό Λόντου.

Οι νεαροί χτύπησαν το θύμα, πιθανότατα με τη χρήση σιδηρογροθιάς και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν τελικά αφαίρεσαν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα από την οικία.

Ο 65χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ. και σύντομα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας.
Άνδρες της Άμεσης Δράσης Πατρών ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να τους εντοπίσουν και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν επί τόπου ενώ ο τρίτος τράπηκε σε φυγή με τα πόδια και ακολούθησε πεζή καταδίωξη από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν τελικά λίγο αργότερα. Πρόκειται για τρεις νεαρούς Αλβανούς, που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα.

Πηγή: tempo24.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε