Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Ραντεβού-θανάτου μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ οπαδών των ομάδων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες στην πόλη της Πάτρας όμως έχει ενταθεί το τελευταίο περίπου δεκαήμερο.

Μόνο που αυτή τη φορά τους χάλασαν τα σχέδια οι αστυνομικοί. Τα ξημερώματα και συγκεκριμένα γύρω στη 01.15 οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας εντόπισαν ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, τα οποία λίγο νωρίτερα κινούνταν ύποπτα στην περιμετρική, να έχουν σταθμεύσει σε κάποιο παράδρομο.

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, τρεις στο αυτοκίνητο και ένας στη δίκυκλη μοτοσικλέτα, όλοι ηλικίας 20 έως και 29 ετών, καθώς σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν να κατέχουν αυτοί που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο: συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ρόπαλο τύπου μπέιζμπολ, πτυσσόμενο γκλοπ, σπρέι παράλυσης ενώ ο οδηγός της μηχανής κατείχε μια σιδερογροθιά .

Τα τέσσερα άτομα προσήχθησαν στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα και αυτή την ώρα ανακρίνονται από τις αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes και φαίνεται πως είχε «κανονιστεί» ραντεβού… θανάτου  με άλλης ομάδας, ή ετοίμαζαν κάποιο «χτύπημα» σε συγκεκριμένα πρόσωπα – οπαδούς.

Να υπενθυμίσουμε πως η έντονη αυτή κόντρα μεταξύ φιλάθλων Παναθηναϊκού και ΑΕΚ έχει ξεκινήσει από την 1η Μαΐου μετά τον αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟ με την ΕΑΠ και την απόπειρα να προκαλέσουν ζημιές στο κατάστημα ειδών της ΑΕΚ δίχως επιτυχία.

Την επόμενη ημέρα μια ομάδα κρανοφόρων είχε φθάσει έξω από το στέκι του Παναθηναϊκού στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα, όμως έφυγαν από εκεί χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ακολούθησε και κυνηγητό μεταξύ φιλάθλων στην οδό Τριών Ναυάρχων αλλά και μία επίθεση με τραυματισμό ενός οπαδού στην ευρύτερη περιοχή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε