Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Πάτρα: Σοκ στο τιμόνι για νεαρό οδηγό – Η ταχύτατη επίθεση στα Προσφυγικά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο οδηγός δεν κατάφερε να αντιδράσει – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για το εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών…

Τέλος δεν έχουν οι επιθέσεις επιτήδειων σε ανυποψίαστους πολίτες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί, με τους κατοίκους της Πάτρας να ζητούν περεταίρω αστυνομική περιφρούρηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις νότιες συνοικίες, στα Προσφυγικά και στα Ζαρουχλέικα. Ενδεικτικό της κατάστασης που πλέον επικρατεί, η επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα οδηγός, στην περιοχή των Προσφυγικών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Εφέσσου και Σμύρνης.

Τρεις άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, άνοιξαν σαν κύριοι την πόρτα του συνοδηγού, «άρπαξαν» την τσάντα του οδηγού και τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά. Ο οδηγός σοκαρισμένος κάλεσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας ερευνούν το περιστατικό για τον εντοπισμό των δραστών. 

Οι καταγγελίες κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής είναι δεκάδες, αφού εκεί, ως επι το πλείστον ομάδες τσιγγάνων, προβαίνουν σχεδόν καθημερινά σε παραβατικές συμπεριφορές. «Θα βάλουμε σίδερα ακόμη και στα παράθυρα των σπιτιών μας. Δεν μπορούμε ούτε μέσα στα σπίτια μας να νιώσουμε ασφάλεια», τονίζει κάτοικος των Προσφυγικών.

Πηγή: patrastimes.gr

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε