Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Στα χέρια της Αστυνομίας βίντεο “κλειδί” για την δολοφονία του 20χρονου μετανάστη

Πάτρα

– Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν την Παρασκευή (04.05.2018) στην Πάτρα που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 20χρονου! Οι αιματηρές συμπλοκές μεταναστών άρχισαν το μεσημέρι και τελείωσαν το… βράδυ!
– Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 20χρονου μετανάστη
– Η αστυνομία προχώρησε σε 11 προσαγωγές
– Πέτρες, βέργες και φυσίγγια εντοπίστηκαν στο σημείο
– Σκληρές εικόνες με τον νεκρό να είναι αιμόφυρτος στον δρόμο

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες που διενεργεί η Αστυνομία για τον εντοπισμό του ή των δραστών της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 20χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άγρια συμπλοκή μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας, το βράδυ της Παρασκευής (04.05.2018).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.gr, η Αστυνομία επεξεργάζεται βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου, που δείχνει έναν άνδρα ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον άτυχο μετανάστη να πυροβολεί. Την ίδια στιγμή του κρότου και της λάμψης από τον πυροβολισμό, ο νεαρός αλλοδαπός πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος. Σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος να έχει πυροβοληθεί.

Ο 20χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, όπου διακομίστηκε με βαριά τραύαμτα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση να δώσει απαντήσεις όσον αφορά στα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του μετανάστη. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 11 προσαγωγές.

Πάτρα: “Καζάνι που βράζει” το λιμάνι

Όλα άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής (04.05.2018) όταν δύο ομάδες μεταναστών μία από την ΑΒΕΞ και η άλλη από τον Λαδόπουλο συνεπλάκησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, 80 περίπου μετανάστες από το πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου προχώρησαν επιθετικά εναντίον της ομάδας μεταναστών της ΑΒΕΞ.

Αμέσως ξεκίνησε πετροπόλεμος με τους κατοίκους να καλούν τις Αρχές. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και τα πνεύματα ηρέμησαν. Ωστόσο δεν κράτησε και πολύ… Αργά το βράδυ, μία ομάδα περίπου 100 ατόμων “απάντησε” στην μεσημεριανή επίθεση.

Τότε ξεκίνησε νέος πετροπόλεμος αλλά και συμπλοκές σώμα με σώμα. Λίγο αργότερα, παρενέβησαν οι Αρχές… ωστόσο, ήταν αργά για τον 20χρονο ο οποίος είχε τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν και πυροβολισμοί. Στο σημείο βρέθηκαν πέτρες, βέργες, φυσίγγια αλλά και κάλυκες.

Μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν, οι μετανάστες αποσύρθηκαν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ. Η αστυνομία, πλέον εφαρμόζει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην παραλιακή ζώνη της πόλης.

Σκληρές εικόνες! Ο νεκρός αιμόφυρτος στο δρόμο ενώ κόσμος προσπαθήσει να τον βοηθήσει

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΠΗΓΗ: tempo24, patrastimes.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις