Έγκλημα

Πάτρα: Στη… φάκα Αλβανός δραπέτης υπαίτιος ανθρωποκτονίας

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έπεσε το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, ένας 52χρονος Αλβανός ο οποίος είχε δραπετεύσει από φυλακές της χώρας του, στις οποίες και εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία.

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, ο αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη, όμως απέδρασε από την φυλακή το 1997 και από τότε ζούσε μαζί με τη σύντροφό του στην Πάτρα.

Το μεσημέρι συνελήφθησαν και οι δύο καθώς μετά από διασταύρωση στοιχείων διαπιστώθηκε πως διέθεταν πλαστά έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμα:

“Εκρηκτικό” μίνι μάρκετ στην Εύβοια! Είχε μέσα πάνω από 178.000 πυροτεχνήματα!

Περισσότερες από 2.500 κροτίδες βρέθηκαν σε περίπτερο στο Διακοπτό

Επιβεβαιώθηκε κρούσμα λύσσας στη Ν. Πεύκη Τρικάλων

Θεσσαλονίκη: Στις θέσεις τους επιστρέφουν προσωρινά 307 συμβασιούχοι του κεντρικού δήμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα