Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Το ένα ήταν φορτωμένο χασίς, το άλλο λαθραία τσιγάρα

Πάτρα: Το ένα ήταν φορτωμένο χασίς, το άλλο λαθραία τσιγάρα

Διπλό χτύπημα του λιμενικού στο λιμάνι της Πάτρας. Σε ελέγχους σε δύο φορτηγά, εντοπίστηκαν στο ένα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και στο δευτερο εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντόπισαν άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, μέσα σε φορτηγό που επρόκειτο να μπει σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, οι λιμενικοί εντόπισαν, κρυμμένα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, 126 δέματα, τα οποία περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους 116 κιλών.

Ο 31χρονος αλλοδαπός οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των λιμενικών, προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο από όπου ξεκίνησε το φορτίο, αλλά και τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σε άλλο έλεγχο που έκαναν οι λιμενικοί σε διαφορετικό φορτηγό, το οποίο μετέφερε κατεψυγμένα ψάρια μέσα σε κουτιά φελιζόλ, βρήκαν 347.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, που είχαν προορισμό την Ιταλία. Ο 56χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ, οι λιμενικοί συνεχίζουν την προανάκριση για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

80.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από στρατόπεδο της Κοζάνης – Τα περίεργα της διάρρηξης

Ξάνθη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα…

Αμαλιάδα: Από το χρωματοπωλείο στο κομμωτηριο κι από κει στο… κρατητήριο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε