Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πέραμα: Αποκαλύφθηκε άγρια δολοφονία 80χρονου – Τον σκότωσαν και έφυγαν με το αυτοκίνητο του

Πέραμα: Αποκαλύφθηκε άγρια δολοφονία 80χρονου – Τον σκότωσαν και έφυγαν με το αυτοκίνητο του
Φωτογραφία αρχείου

Η φωτιά στην μονοκατοικία στο Πέραμα έκρυβε το άγριο έγκλημα ενός 80χρονου από άγνωστους δράστες, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν στο λαιμό και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο σπίτι, προκειμένου να “σβήσουν” τα ίχνη τους.

Μάλιστα -σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr- οι αδίστακτοι κακοποιοί έφυγαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του θύματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έμπειροι Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, αναζήτησαν το αυτοκίνητο του θύματος, στους γύρω δρόμους, έπειτα από πληροφορίες που είχαν από τους γείτονες του άτυχου 80χρονου, πλην όμως δεν το εντόπισαν. Κατά συνέπεια, εκτιμάται, πλέον, από τους ερευνητές της Ασφάλειας πως οι δράστες έφυγαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του ανθρώπου που αφαίρεσαν την ζωή του.

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι, στην τραχηλική χώρα. Στο λαιμό, δηλαδή. Πρόκειται, επίσης, για θανατηφόρο τραύμα που προκλήθηκε πριν την εκδήλωση της φωτιάς.

Στην αρχική φάση της υπόθεσης, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από τους γείτονες του θύματος στο Πέραμα για φωτιά που είχε ξεσπάσει στην μονοκατοικία του.

Όταν πια οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά, διαπίστωσαν πως στο διάδρομο του σπιτιού βρισκόταν το πτώμα του ηλικιωμένου άνδρα, το οποίο μάλιστα έφερε εγκαύματα.

Παράλληλα, διαπίστωσαν πως οι εστίες της φωτιάς ήταν δυο. Μια στο καθιστικό και μια στο σαλόνι της μονοκατοικίας, με αποτέλεσμα αμέσως να καταλάβουν πως έχουν να κάνουν με εμπρησμό.

Βέβαια ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αττικής αλλά και ο ιατροδικαστής, ο οποίος από την νεκροψία που πραγματοποίησε επιβεβαίωσε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για θάνατο που προήλθε από την φωτιά και τα εγκαύματα.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, διαπίστωσαν πως οι δυο πόρτες του σπιτιού, η μπροστινή και η πίσω, δεν έφεραν ίχνη παραβίασης, κάτι που τους κάνει να πιστεύουν πως το θύμα άνοιξε το ίδιο την πόρτα στους δράστες, ή τον δράστη του άγριου εγκλήματος.

Παράλληλα το εσωτερικό του σπιτιού, παρά την πυρκαγιά, παρουσίαζε έντονα ίχνη έρευνας. Κατά συνέπεια οι δράστες ή ο δράστης, έψαχνε να βρει πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί, το πρώτο ενδεχόμενο που εξετάζουν είναι αυτό της ληστείας, χωρίς βέβαια να αφήνουν έξω από το «κάδρο» των ερευνών και τα υπόλοιπα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό των προσωπικών διαφορών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις