Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Περιμένουν απάντηση της Πόλας Ρούπα στην Αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την “απάντηση” της Πόλας Ρούπα περιμένουν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όσων αφορά στην αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης για το Νίκο Μαζιώτη η οποία απετράπη χάρη στην ηρωική αντίδραση του πιλότου του ελικοπτέρου, οποίος είναι πρώην Αστυνομικός.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάποια αντίδραση της καταζητούμενης και πιο συγκεκριμένα ανακοίνωση, στην οποία η συμβία του Νίκου Μαζιώτη θα περιγράφει μέσα από την δίκη της οπτική, τα όσα διημείφθησαν στο ελικόπτερο την προπερασμένη Κυριακή.
Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι η απόδραση του γνωστού “αντάρτη πόλης” απετράπη χάρη στην δυναμική παρέμβαση του πιλότου του ελικοπτέρου στην κατάθεση που έδωσε στους πρώην συναδέλφους του υπάρχουν κάποια κενά και ασάφειες, που ίσως φωτιστούν από την αναμενόμενη ανακοίνωση τις Π. Ρούπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τιη Αντιτρομοκρατικής διαπιστώνουν κάποια κενά και ασάφειες στην κατάθεση του πιλότου απο την στιγμή που προσγειώνει το ελικόπτερο και χάνονται τα ίχνη της Ρούπα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμβία του Νίκου Μαζιώτη είχε το σάκο της και τα υπόλοιπα πράγματα της στα πίσω καθίσματα του 6θεσιου ελικοπτέρου, ενώ η ίδια κάθονταν μπροστά και δίπλα στο πιλότο.
Όταν πια και έπειτα από την συμπλοκή που σημειώθηκε το ελικόπτερο προσγειώθηκε στης Ερυθρές, η Ρούπα δεν ήταν σε θέση να πάρει τα πράγματα της από τα πίσω καθίσματα. Η λογική λοιπόν λέει πως κατέβηκε από το ελικόπτερο, άνοιξε την πίσω πόρτα, πήρε το σάκο της και εξαφανίστηκε.
Επίσης ο πιλότος του ελικοπτέρου αντί να ενημερώσει άμεσα τις Αρχές για το τι είχε συμβεί και να παραμείνει στο σημείο περιμένοντας τους πρώην συναδέλφους του, σήκωσε το ελικόπτερο και κατευθύνθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του.
Από εκεί ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όπως λέγεται είχε ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος προκειμένου να αποκλειστεί η περιοχή στης Ερυθρές: “…εάν είχαμε ειδοποιηθεί έγκαιρα υπήρχε ο μηχανισμός για άμεσο αποκλεισμό τις περιοχής και εντοπισμό της καταζητούμενης.”, λέει στο “Newsit.gr” αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών, χωρίς όμως να παραβλέπει το γεγονός ότι ο πρώην συνάδελφος του είχε να κάνει με μια γυναίκα ένοπλη την στιγμή που ίδιος ήταν άοπλος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε