Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Περιστέρι: Δολοφονία στην καφετέρια πασίγνωστου ηθοποιού!

Περιστέρι: Δολοφονία στην καφετέρια πασίγνωστου ηθοποιού!
Φωτογραφία από: dytikesmaties.gr

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, σε καφετέρια στο Περιστέρι. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές.
Η επιχείρηση ανήκει σε πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος είναι παντρεμένος με επίσης πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό.
Συγκλονισμένοι οι δυο καλλιτέχνες από το περιστατικό. Τι δηλώνει στο newsit.gr η δικηγόρος του, Γιάννα Παναγοπούλου.
Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε, όπως σας έχει εγκαίρως ενημερώσει το newsit.gr, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, σε μία καφετέρια στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι, στην καφετέρια στο Περιστέρι, η οποία ανήκει σε πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος είναι παντρεμένος με επίσης πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένας άγνωστος πυροβόλησε τρεις φορές νεαρό άνδρα που καθόταν μαζί του στην καφετέρια στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι.

Οι εικόνες που δημοσιεύει το dytikesmaties.gr, με το θύμα να έχει πέσει πάνω στο τραπέζι, είναι πραγματικά σοκαριστικές…

Περιστέρι

Περιστέρι – Επέστρεψε και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία ο ένας από τους δύο έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα όπλο στο χέρι.

Φέρεται να πυροβόλησε τον δεύτερο άνδρα, με αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν πως άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς, οι όποιοι είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Αττικό νοσοκομείο.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα, ξανά στο Περιστέρι, μια ακόμη δολοφονία ενός άνδρα από τον συγκάτοικό του συγκλόνισε την περιοχή…

Τι λέει η δικηγόρος του ηθοποιού στο newsit.gr για την εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι

Περιστέρι
Η κ. Γιάννα Παναγοπούλου / Φωτογραφία από YouTube

Το newsit.gr επικοινώνησε με την κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορο του γνωστού ηθοποιού, η οποία ενημερώθηκε για το αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι και τόνισε ότι -όπως είναι απολύτως λογικό- ο πελάτης της και η σύζυγός του είναι συγκλονισμένοι.

Στην συνέχεια τόνισε: “Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας“.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες θαμώνων της καφετέριας στο Περιστέρι, ο άγνωστος άνδρας μπήκε ξαφνικά στο μαγαζί, έβγαλε όπλο και εκτέλεσε το θύμα, το όποιο διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για την ανθρωποκτονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαυραγάνης
Φωτογραφίες από: dytikesmaties.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις