Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Περιστέρι: Ζευγάρι γνωστών κομμωτών τα θύματα της ληστείας – «Μπήκαν με όπλα και βαριοπούλα»

Περιστέρι: Ζευγάρι γνωστών κομμωτών τα θύματα της ληστείας – «Μπήκαν με όπλα και βαριοπούλα»

Τον τρόμο που έζησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (11.11.2020) η ίδια και ο σύζυγός της, μέσα στο σπίτι τους, επί της λεωφόρου Θηβών στο Περιστέρι περιέγραψε στο newsit.gr, γνωστή επιχειρηματίας της περιοχής.

Το ζευγάρι, κομμωτές και οι δυο, διατηρεί κομμωτήρια στο Περιστέρι και οι δράστες της ληστείας φαίνεται ότι γνώριζαν πολύ καλά τι υπήρχε μέσα στο σπίτι.

Τα όσα είπε η γνωστή επιχειρηματίας στο newsit.gr για την πιο φρικιαστική νύχτα της ζωής τους, σοκάρουν. Το ζευγάρι μένει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη λεωφόρο Θηβών και οι δράστες ήξεραν πολύ καλά πως και που να «χτυπήσουν.

Όπως αναφέρει συγκλονισμένη στο newsit.gr η γνωστή κομμώτρια της περιοχής, όλα συνέβησαν περίπου τα μεσάνυχτα, όταν τέσσερα με πέντε άτομα καλυμμένα με κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι τους σπάζοντας την πόρτα με λοστό. Τους απείλησαν με όπλα. Ο τρόμος τους κράτησε πέντε λεπτά, όσα χρειάστηκαν οι δράστες να τους αρπάξουν τα λεφτά και θα εξαφανιστούν.

«Ήταν γύρω στις 12:00, δεν χτύπησαν κουδούνι ,παρά άνοιξαν απευθείας την πόρτα με λοστό. Μπήκαν τέσσερις μπορεί και πέντε κουκουλοφόροι με όπλα και μας απειλούσαν. Ο στόχος τους ήταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο βρίσκεται δίπλα σ’ ένα γραφείο στο σαλόνι. Ήρθαν οργανωμένοι με βαριοπούλα. Το σπάσανε και φύγανε. Όλα κράτησαν γύρω στα 5 λεπτά», είπε η επιχειρηματίας και δεν έκρυψε τη βεβαιότητά της ότι οι δράστες ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. «Από τις κινήσεις τους καταλάβαμε με το σύζυγο μου πως πρέπει να γνωρίζανε κάτι. Αφαίρεσαν τα χρήματα από μέσα και έφυγαν. Δυστυχώς το ποσό ήταν μεγάλο αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα», είπε. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της ληστείας στο Περιστέρι, εκτός από τη βαριοπούλα ήταν οπλισμένοι και με καλάσνικοφ. Ο γνωστός κομμωτής στην πρώτη του κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ανέφερε ότι οι κουκουλοφόροι κρατούσαν “μακρύκαννα όπλα” και η εκτίμηση είναι πως πρόκειται για καλάσνικοφ.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις