Site icon NewsIT

Πεύκη: Συγκλονίζει ο παππούς του 5χρονου παιδιού [video]

02.01.2020 | 15:41
Πεύκη: Συγκλονίζει ο παππούς του 5χρονου παιδιού [video]

Σοκαρισμένη είναι - όπως είναι φυσικό - η οικογένεια της 32χρονης που έριξε σκότωσε το παιδί της και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλη η Πεύκη – και όχι μόνο – είναι συγκλονισμένη από την ασύλληπτη τραγωδία, καθώς είναι αδιανόητο μητέρα να πετά στο κενό το 5χρονο κοριτσάκι της και στην συνέχεια να πέφτει κι αυτή.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του συντρόφου της 32χρονης, παππούς του παιδιού, δήλωσε πως ίσως είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα η νύφη του αλλά δεν περίμενε ποτέ πως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά πριν 2 μέρες έτρωγαν έπιναν και γλεντούσαν, λόγω των ημερών, και η 32χρονη έδειχνε χαρούμενη. Και σήμερα ξαφνικά έγινε αυτό.

Αρχικά όπως είπε ο γιος του ειδοποιήθηκε για διάρρηξη στο σπίτι τους, ειδοποίησε τους γονείς του και ο παππούς έσπευσε στο σημείο. Εκεί αντίκρισε το μακάβριο θέαμα με τα πτώματα σκεπασμένα με το σεντόνι.

Ο ίδιος αναφέρει πως μητέρα και παιδί έπεσαν μαζί, και όχι το παιδί στον ακάλυπτο και η μητέρα από το μπροστινό μπαλκόνι. Στα λόγια του φαίνεται ο πόνος και το παράπονο για το ότι η νύφη του πήρε μαζί της και το 5χρονο κοριτσάκι, που όπως λέει μπορεί να είχε προβλήματα αλλά ακολουθούσε θεραπείες και τα αντιμετώπιζε.

Δείτε τα όσα είπε

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version