Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πιερία: Είχε αυτοτραυματιστεί για τη “Μπλε Φάλαινα” η ανήλικη που κατήγγειλε ότι την βίαζε ο πατέρας της!

Πιερία: Είχε αυτοτραυματιστεί για τη “Μπλε Φάλαινα” η ανήλικη που κατήγγειλε ότι την βίαζε ο πατέρας της!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την φρικτή υπόθεση της Πιερίας. Το 16χρονο σήμερα κορίτσι, που σύμφωνα με την καταγγελία βίαζε ο πατέρας του από τα 6 χρόνια του (!), πριν από κάποιο διάστημα φαίνεται πως είχε μπλέξει με το άκρως επικίνδυνο “παιχνίδι” της “Μπλε Φάλαινας”!

Η είδηση για βιασμό του κοριτσιού από την ίδιο του τον πατέρα, από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών, προκάλεσε αποτροπιασμό και οργή! Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες, κατηγορούμενοι για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης. ¨οπως έγινε γνωστό, μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν σε εκτέλεση ενταλμάτων του ανακριτή Κατερίνης, είναι ο πατέρας της ανήλικης.

Το 16χρονο -σήμερα- θύμα φέρεται να υφίστατο ασελγείς πράξεις από την ηλικία των 6 ετών και επί μία 6ετία (2008-2014). Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και ακόμη τριών ανδρών ( 58 και 60 ετών), όλοι ελληνικής καταγωγής.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Η αποκάλυψη για τη “Μπλε Φάλαινα”

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, το κορίτσι, ίσως σε μια προσπάθεια να βρει διέξοδο από το οικογενειακό δράμα που ζούσε, έπεσε θύμα και της “Μπλε Φάλαινας”. Του άκρως επικίνδυνου διαδικτυακού “παιχνιδιού” κατά τη διάρκεια του οποίου οι “παίκτες”, κυρίως έφηβοι, καλούνται να αυτοτραυματιστούν και να κάνουν κακό στον εαυτό τους.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή, πριν από 14 μήνες η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από κάποιον άγνωστο. Αυτός ο άγνωστος την καλούσε να χαρακώσει το σώμα της, στο πλαίσιο της “Μπλε Φάλαινας”. Μάλιστα, παρακινούσε το κορίτσι να πάρει και χάπια. Τελικά η ανήλικη προκάλεσε γρατσουνιές στους μηρούς της…

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

 

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις