Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πιερία: Επιστρέφει στη φυλακή ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος – Σύλληψη στο σπίτι συγγενή του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανατροπή και νέα σύλληψη του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του…

Συνελήφθη εκ νέου ο “βαρώνος των κοκαϊνης” ή ”Έλληνα Εσκομπάρ” που αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο που φέρεται ως οργανωτής της μεταφοράς 5,5 τόνων κοκαϊνης με το αλιευτικό σκάφος Africa 1, το 2004.

Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος βγήκε από τις φυλακές έχοντας εκτίσει 11 από τα 22 χρόνια κάθειρξης που του είχαν επιβληθεί. Η ελευθερία του ωστόσο ήταν προσωρινή καθώς σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν σε σπίτι συγγενή του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: “Σύμφωνα με απόφαση του Άρειου Πάγου, διατάχθηκε η συνέχιση εκτέλεσης καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 5 ετών και χρηματική ποινή των 300.000 ευρώ, για τα αδικήματα της οργάνωσης, της χρηματοδότησης, της κατεύθυνσης και της εποπτείας μεταφοράς ναρκωτικών από κοινού, της μεταφοράς ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα, της σύστασης συμμορίας και της κατοχής όπλου και πυρομαχικών.”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε