Site icon NewsIT
16:06 Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

“Πλημμύρα” από λαθραία τσιγάρα

Με λαθραία τσιγάρα που θα κόστιζαν στο ελληνικό απώλειες δασμών και εσόδων 6,2 εκατ. ευρώ θα πλημμύριζαν τα Σκόπια λαθρέμποροι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όμως, τα δύο φορτία με τα λαθραία τσιγάρα εντόπισαν και κατάσχεσαν οι τελωνειακές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Συγκεκριμένα, το Α΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης κατάσχεσε δύο εμπορευματοκιβώτια με 23,4 εκατομμύρια τσιγάρα, με τους διαφυγόντες δασμούς και φόρους να ανέρχονται σε 4,16 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο φορτίο είχε δηλωθεί ως φιάλες κρασιού.
Το Ε΄ Τελωνείο Πειραιά κατάσχεσε εμπορευματοκιβώτιο με 10,85 εκατομμύρια τσιγάρα με τους διαφυγόντες δασμούς και φόρους να φτάνουν στα 2,02 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο φορτίο είχε δηλωθεί ως έπιπλα.
Και τα δύο φορτία είχαν προορισμό τα Σκόπια. Συνολικά, πρόκειται για ποσότητα 34,25 εκατομμυρίων τσιγάρων με τους διαφυγόντες δασμούς και φόρους στα 6,2 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version