Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ποινική δίωξη σε 2 Πακιστανούς μετά την επίθεση σε 26χρονη σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα

Ποινική δίωξη σε 2 Πακιστανούς μετά την επίθεση σε 26χρονη σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο ασκήθηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία της 26χρονης ότι μια ομάδα έξι ατόμων της επιτέθηκαν σε πλαζ στο Κορωπί.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι τα έξι άτομα της επιτέθηκαν έξω από πλαζ στο Κορωπί αφαιρώντας της τη μπλούζα, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. 

Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, ούτε ήταν αυτοί που την βιντεοσκόπησαν. 

Τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα δεν έχουν συλληφθεί και αναζητούνται.

Το χρονικό της επίθεσης 

Η νεαρή γυναίκα έζησε τον αφιάλτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ομάδα 6 ατόμων εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του συζύγου της και την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ δεν δίστασαν να μεταδίδουν live την αποτρόπαια πράξη τους. 

Η 26χρονη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο με τον σύζυγό της ο οποίος επίσης έχει καταγωγή από το Πακιστάν στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί. Δεν φανταζόταν, όταν για λίγη ώρα έμεινε μόνη πως, πως θα δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από έξι άνδρες.

Τη στιγμή που το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν στο πάρκινγκ και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, μία ομάδα έξι ανδρών πλησίασε την 26χρονη, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως από το σημείο απουσίαζε για λίγο ο σύζυγός της. 
Αδιαφορώντας για το γεγονός πως στο σημείο αρκετός κόσμος, την περικύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ξεπέρασαν κάθε όριο μάλιστα όταν ο ένας από τους έξι  έσκισε τη μπλούζα της 26χρονης.

Πανικόβλητη η 26χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όμως οι δράστες παρέμεναν για αρκετή ώρα στο σημείο, παρενοχλώντας και να την βιντεοσκοπώντας την τρομοκρατημένη γυναίκα.

Στην παραλία έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκινώντας αναζητήσεις και καταφέραν τελικά να οδηγήσουν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας δύο άτομα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν, ένας εκ των οποίων μάλιστα δεν διέθετε τα απαραίτητα χαρτιά παραμονής στη χώρα.

Η 26χρονη αναγνώρισε πως οι δυο ήταν μέλη της ομάδας των έξι ατόμων που την παρενόχλησαν σεξουαλικά, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στα κινητά τους τηλέφωνα, οι δράστες μετέδιδαν live σε άγνωστη ιστοσελίδα τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις