Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ποιος  είναι ο 74χρονος παράγοντας της κολύμβησης που κακοποιούσε σεξουαλικά δύο 10χρονα κορίτσια

Ποιος  είναι ο 74χρονος παράγοντας της κολύμβησης που κακοποιούσε σεξουαλικά δύο 10χρονα κορίτσια

Ποιος είναι ο προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, 74χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο δεκάχρονων κοριτσιών από το 2013 ως το 2015;

Η υπόθεση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, όμως ο 74χρονος παράγοντας της κολύμβησης που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο δεκάχρονων τότε κοριτσιών έχει προφυλακιστεί από το περασμένο Σάββατο.

O προπονητής κολύμβησης και μεγαλοπαράγοντας σε γνωστό ιστορικό σύλλογο της δυτικής Αττικής, που φέτος συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής, βίαζε τα ανήλικα κορίτσια στο σπίτι του επί δυο χρόνια και τους έδειχνε πορνό «για να είναι προετοιμασμένες για τη ζωή», όπως τους έλεγε. Mάλιστα , οι κατάγγελλουσες λένε ότι ο 74χρονος παρενοχλούσε κι άλλες αθλήτριες.

Click4More Προπονητής τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά δυο αθλήτριες κολύμβησης: Τους έδειχνε και πορνό

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκεκριμένου Γυμναστικού Σύλλογου, και συνομήλικος του 74χρονου κατηγορούμενου, μίλησε στο newsit.gr για το μεγάλο σοκ στο οποίο βρίσκονται οι ιδρυτές του Συλλόγου.

«Ήταν μέλος του συλλόγου, από τα αρχικά μάλιστα μέλη, από τα πιο παλιά που ήρθαν στο σύλλογο. Ήμασταν μια παρέα Περιστεριωτών που έφτιαξε το σύλλογο. Και ήταν ένθερμος φίλαθλος. Δεν ήταν όμως ποτέ μέλος της διοίκησης- ούτε του Γυμναστικού Συλλόγου που κατά βάση είναι το τμήμα μπάσκετ ούτε του κολυμβητηρίου. 

Ο άνθρωπος αυτός είχε παντρευτεί ξανά και η δεύτερη γυναίκα του είναι από την Ρωσία. Η σύζυγός του έχει δύο κόρες. Αυτές οι γυναίκες που σήμερα είναι περίπου 35 ετών έρχονταν πολύ συχνά με τον θετό πατέρα τους, τον κατηγορούμενο,  στο κολυμβητήριο. Τις έφερνε επίσης και η μητέρα τους στο κολυμβητήριο.

Eργαζόταν ως αντιπρόσωπος σε μεγάλη εταιρεία και γύριζε με τη δουλειά του σε όλη την Ελλάδα. Είχε μια καλή θέση.  Τον γνωρίζουμε από τότε που ιδρύθηκε ο σύλλογος, 50 χρόνια τώρα, και πραγματικά, αν όλα όσα λέγονται ισχύουν, είμαστε απίστευτα σοκαρισμένοι, έχουμε πέσει από τα σύννεφα και λίγα λέω. 

Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για την ακεραιότητα του. Είναι σεμνός, χαμηλών τόνων, ένα εξαιρετικό παιδί λέγαμε όλοι πάντα. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια. Τον ήξεραν όλοι στο Περιστέρι.Ένας ευγενικός άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Εκπλήσσομαι 100%».

Οι λεπτομέρειες μιας φριχτής υπόθεσης

Τα δυο κορίτσια, 17 ετών σήμερα, αποφάσισαν να μιλήσουν για όσα έζησαν παίρνοντας δύναμη από την Σοφία Μπεκατώρου, που κι εκείνη έσπασε τη σιωπή της για το βιασμό που υπέστη στα 21 της χρόνια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, πριν από μερικές μέρες, εμφανίστηκαν οι δύο ανήλικες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλαν τα όσα υπέστησαν από τον κατηγορούμενο, από το 2013 έως και το 2015.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο κοριτσιών, ο 74χρονος (σήμερα) άνδρας, ο οποίος εκτός από προπονητής ήταν και συνιδρυτής του συλλόγου κολύμβησης, τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ παρενοχλούσε παράλληλα και άλλες αθλήτριες!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο αθλήτριες ανέφεραν ότι βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία, μετά από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου.

Όπως κατήγγειλαν, ο 74χρονος, σήμερα, άνδρας είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το MEGA, ο παράγοντας έλεγε στα κορίτσια πως τους έδειχνε πορνό «για να είναι έτοιμες για τη ζωή».

Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν. Οι δύο ανήλικες φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως είπαν στην Αστυνομία, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μετά την καταγγελία τους, εκδόθηκε ένταλμα και η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του. Εκεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό, καθώς και έξι μαχαίρια πολεμικού τύπου. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες την περασμένη Τετάρτη (10.03.2021). Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, πορνογραφία ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Το Σάββατο, ο 74χρονος προφυλακίστηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις