Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιός είναι ο επικίνδυνος Τούρκος τρομοκράτης που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Ποιός είναι ο επικίνδυνος Τούρκος τρομοκράτης που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Των Ισμαήλ Ακόλ των 41χρονο Τούρκο αντικαθεστωτικό, οποίος θεωρείται από τις Αρχές τις χώρας του ως ο Αρχηγός των κομάντο του DHKP C, φαίνεται πως έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, έπειτα από την εισβολή που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα, σε διαμέρισμα γιάφκα στην περιοχή του Γκύζη.

Παρά το γεγονός πως οι Ελληνικές Αρχές ακόμα δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ενημέρωση όσων αφορά στα πραγματικά στοιχεία του Τούρκου Αντικαθεστωτικού, οποίος είχε στην κατοχή του εμφανώς παραποιημένη άδεια παραμονής στην Ελλάδα με άλλα βέβαια στοιχεία, οι έμπειροι Αξιωματικοί τις Αντιτρομοκρατικής, είναι πεπεισμένοι πως έχουν στα χέρια τους την «κεφαλή» του επιχειρησιακού βραχίονα του DHKP C, οποίος έχει οργανώσει δεκάδες δολοφονίες στην χώρα του ενώ ο ίδιος ήταν ο άνθρωπος που πυροβόλησε των ιδιοκτήτη τις «Toyota» στην Τουρκία το 1996 και μάλιστα μέσα στο γραφείο του σε ουρανοξύστη τις Κωνσταντινούπολης.

Ίσως οι Ελληνικές Αρχές περιμένουν να ανακοινώσουν επίσημα τα στοιχεία του Ισμαήλ Ακολ όταν πια θα έχουν στα χέρια τους και τα επίσημα έγγραφα για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του Τούρκου Αντικαθεστωτικού.

Πρόκειται για ένα διαπραγματευτικό χαρτί «βαρύ» στα χέρια των Ελληνικών Αρχών, καθώς ο Ακόλ είναι ο διακαής πόθος των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών, εδώ και 15 χρόνια. Από την εποχή δηλαδή που ο Ακόλ είχε εξαφανιστεί από την Τουρκία και έκοβε βόλτες σε στρατόπεδα εκπαίδευσης στην Κοιλάδα Μπέκαα.

Οι Τούρκοι είχαν εντοπίσει πριν μερικά χρόνια τα ίχνη του στην Συρία και είχαν κάνει κίνηση για την σύλληψη του …πλην όμως φαίνεται πως ο Ακόλ είχε ισχυρούς προστάτες οι οποίοι των φυγάδευσαν από την περιοχή με ασφάλεια.

Όπως και να ’χει ο Ισμαήλ Ακόλ είναι «βαρύ χαρτί» και κατά συνέπεια η επιτυχία σύλληψης του ανήκει απόλυτα στην Αντιτρομοκρατικοί. Το ερώτημα όμως που τίθεται εδώ είναι μήπως άλλη, επίσης νευραλγική Υπηρεσία είδε αυτή την σύλληψη με καλό μάτι …και αυτό λόγο ασυνεννοησίας …ίδωμεν, διότι έπεται συνέχεια στο θρίλερ Ισμαήλ Ακόλ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η “ακτινογραφία” του DHKP-C – Ποια είναι η οργάνωση τρόμος στην Τουρκία

“Γιαφκα” του DHKP-c στην Ελλάδα! Νέες αποκαλύψεις για τον οπλισμό στο φουσκωτό στη Χίο!

Η “τρομοκρατία” της DHKP-C και οι ισχυρισμοί της Τουρκίας – Ανάλυση

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε