Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί

Γιώργος Καρκάς βιασμός οδηγός ταξί

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης “Κάρολος Κουν” κατηγορείται πως νάρκωσε και βίασε 24χρονο οδηγό ταξί στου Γκύζη.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους καλλιτεχνικούς κύκλους η είδηση πως ο Γιώργος Καρκάς κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί και με εισαγγελική εντολή η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του.

Ο Γιώργος Καρκάς ξεκίνησε να φοιτά στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» το 2011 και αποφοίτησε το 2015 ως αριστούχος. Από τα πρώτα του βήματα στο θεατρικό σανίδι, οι κριτικές ήταν διθυραμβικές.

Έχει πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Σατωβριάνδου και Γ’ Σεπτεμβρίου» στο Εθνικό Θέατρο, στη «Μαλένα» στο θέατρο Ορφέας στο πλευρό της Βάνας Μπάρμπα και στην παράσταση «Από τη Γεωργία με αγάπη» στο θέατρο L.A. Theatre.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το βράδυ της Τετάρτης (21.11.2018) όταν η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του Γιώργου Καρκά. Ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι νάρκωσε, σε σπρέι βιασμού, έναν 24χρονο οδηγό ταξί και τον βίασε με σεξουαλικά βοηθήματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όλα έγιναν στις 13 Νοεμβρίου. Ο Καρκάς κάλεσε ταξί από ειδική εφαρμογή για να μετακινηθεί από το κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Γκύζη. Φέρεται μάλιστα να διάλεξε τον οδηγό που θα τον μετέφερε, μια δυνατότητα που προσφέρεται από την εφαρμογή.

Ο Γιώργος Καρκάς – Φωτογραφία Ελληνική Αστυνομία

Με βάση την κατάθεση που έχει δώσει στους αστυνομικός ο 24χρονος οδηγός ταξί, ο Καρκάς μπήκε στο ταξί και κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Έδειχνε να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Όπως είπε το θύμα, όταν έφτασαν στο Γκύζη, εκεί όπου επρόκειτο να αφήσει τον 29χρονο, ο Καρκάς συνομίλησε με τρεις άνδρες. Στον οδηγό ταξί, όπως είπε στην κατάθεσή του, έγινε πρόταση για σεξουαλική συνέρευση. Εκείνος αρνήθηκε και μαζί με τον 29χρονο έφυγε από το σημείο. Όπως τόνισε στην κατάθεσή του, δεν άφησε τον Καρκά γιατί «είδα ότι ο πελάτης ήταν υπό την επήρεια ουσιών».

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έχασε τις αισθήσεις του και ο 24χρονος αποφάσισε να τον μεταφέρει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν έφτασαν εκεί και ο οδηγός του ταξί βγήκε από το αυτοκίνητό του, άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία, έκανε εμετό και λιποθύμησε.

Αφού οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, ο 24χρονος άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στον Καρκά. Ο οδηγός άρχισε να ανακτά τη μνήμη του. Είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Αμπελοκήπων, που είχαν φτάσει στο μεταξύ στο νοσοκομείο, ότι σε κάποια στιγμή της διαδρομής είχε κατέβει από το ταξί για να πάει σε ένα περίπτερο. Εκτίμησε ότι εκείνη την ώρα ο Καρκάς του έριξε το σπρέι του βιασμού στον καφέ του.

Όπως είπε άρχισε να θυμάται πως ο 29χρονος τον χάιδευε και του άνοιγε το πουκάμισο. Ο 24χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση εξαιτίας έντονων πόνων που αισθανόταν και προέκυψε ότι είχε βιαστεί με κάποιο σεξουαλικό αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι από την έρευνα των αστυνομικών, στην κατοχή του Καρκά βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, σπρέει και σεξουαλικά βοηθήματα. Έτσι, ο 29χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για το βιασμό του 24χρονου οδηγού ταξί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις