Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πόλα Ρούπα: Η πιτσαρία και ο… Χρήστος – Ποιος την “έδωσε” στην αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα ίδια τα έγγραφα της αστυνομίας αποκαλύπτουν μια σειρά από άγνωστα περιστατικά δημιουργώντας ωστόσο και νέα ερωτήματα γύρω απ’ την υπόθεση της σύλληψης της Πόλας Ρούπα.

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και κορυφαίο στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας όπως αποκαλύπτεται από το διαβιβαστικό της Αντιτρομοκρατικής εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες.
Όπως φαίνεται στα έγγραφα που φέρνει στο φως το Bloko οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν μέσω ερευνών την καταζητούμενη, αλλά μετά από πληροφορίες για την περιοχή στην οποία κινείται.

Το ερώτημα λοιπόν που έρχεται στο φως είναι από που και ειδικά από ποιον έφτασαν στην αντιτρομοκρατική οι πληροφορίες αυτές.
Απ’ τα ίδια έγγραφα φαίνεται ταυτόχρονα ότι οι αστυνομικοί δεν ήξεραν το παραμικρό για το που βρίσκεται μέχρι και μια ημέρα πριν τη σύλληψή της.


Μάλιστα η Πόλα Ρούπα εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε έξω από γνωστή πιτσαρία της περιοχής και στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι όπου έμενε μαζί με τον γιο της τον οποίο μάλιστα φαίνεται ότι για λόγους συνωμοτικότητας αποκαλούσε “Χρήστο”.


Μέσω των ίδιων πληροφοριών και της σχετικής παρακολούθησης οι αστυνομικοί εντόπισαν και τη συνεργό της Πόλας Ρούπα την Κωνσταντίνα Αθανασοπουλου την οποία και συνέλαβαν στην διπλή επιχείρηση.

Πηγή bloko

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε