Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Που ψάχνει το Ν. Μαζιώτη η Αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα μυστήρια της “Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών” προσπαθούν να λύσουν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου μέσω αυτών να φθάσουν στον καταζητούμενο “Αντάρτη Πόλης”, Νίκο Μαζιώτη και τα άτομα που απαρτίζουν το νέο “Επαναστατικό Αγώνα”.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Newsit», ναι μεν στην Αντιτρομοκρατική πιστεύουν πως πίσω από την “ΟΛΑ”, βρίσκεται επίσης ο Ν. Μαζιώτης, πλην όμως η σχέση του μάλλον είναι περιφερειακή.

Άλλωστε στο μανιφέστο που ειχε δημοσιοποιήσει ο καταζητούμενος “Αντάρτης Πόλης”, πριν από περίπου δυο μήνες, είχε υποστηρίξει πως ουδεμία σχέση έχει με την “ΟΛΑ”, καθώς του χωρίζουν ιδεολογικές διαφορές και ίσως επ’ αυτού να μην έχει άδικο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, πιστεύουν πως την “ΟΛΑ” δημιούργησαν περιφερειακά μέλη του αρχικού “Επαναστατικού Αγώνα” οποίος είχε εξαρθρωθεί το 2010.

Εκτιμάται λοιπόν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, πως οι άνθρωποι αυτοί που έμειναν αλώβητοι από τις έρευνες του 2010, καθώς η σχέση τους με την οργάνωση ήταν χαλαρή, στην συνέχεια δημιούργησαν την “ΟΛΑ”, και χρησιμοποίησαν τα… “υλικά” που χρησιμοποιούσε και ο αρχικός πυρήνας του “Ε.Α.”. Καλάσνικοφ δηλαδή και εκτοξευτήρα “RPG”.

Πέρα λοιπόν από τις διαψεύσεις, στην Αντιτρομοκρατική πιστεύουν πως μια σχέση έστω και συμβουλευτική με την “ΟΛΑ” ο Μαζιώτης έχει και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί προσπαθούν να φθάσουν στην σύλληψη του δια τις πλαγίας οδού.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε