Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Προφυλακιστέος ο 37χρονος για τα όπλα – Θέλει το DNA του η Αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προφυλακιστέος κρίθηκε τελικά από τον Ανακριτή ο 37χρονος Αντιεξουσιαστής ο οποίος καταζητούνταν από το Μάρτιο του 2013 για κατοχή και εμπορεία όπλων, καθώς στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει εκείνη την εποχή βρέθηκαν όπλα Καλάσνικωφ, σφαίρες και χειροβομβίδες.

Στην Αντιτρομοκρατική που είχε αναλάβει τότε την υπόθεση εκτιμούσαν πως ο 37χρονος ενεργούσε για λογαριασμό τρομοκρατικών οργανώσεων και μάλιστα τον κατέτασσαν στην ομάδα τροφοδοσίας όπλων του λεγομένου Ελληνικού «Αντάρτικου Πόλης».
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να εμπλέκουν τον 37χρονο σε ενέργειες τρομοκρατικών οργανώσεων, παρά το γεγονός πως στην Αντιτρομοκρατική τον φωτογράφιζαν ως ένα από τα μέλη της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών».
Πλέον στην ΕΛ.ΑΣ ευελπιστούν την υπόθεση του 37χρονου να αναλάβει ο Ειδικός Εφέτης Ανακριτής για θέματα Τρομοκρατίας, ώστε να δοθεί η εντολή για λήψη DNA από τον 37χρονο, προκειμένου ο γενετικός του κώδικας να συγκριθεί με ορφανά δείγματα που έχει στο αρχείο της η Υπηρεσία και κυρίως τα ορφανά DNA που βρέθηκαν στις γιάφκες του Μαραθώνα και του Μόλου Φθιώτιδας, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι ληστές του Διστόμου και ο Γ. Πετρακάκος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε