Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο Αλβανός που σκότωσε με κλειδί 43χρονο στο κέντρο της Αθήνας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στις φυλακές Χανίων θα οδηγεί ο 27χρονος ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τη δολοφονία 43χρονου έπειτα από καβγά τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/1) στο κέντρο της Αθήνας.

 Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη κ. Γιάννη Μαντζουράνη ο 27χρονος την στιγμή του καβγά δεν φαίνεται από πουθενά να κρατούσε κάποιου είδους αντικείμενο προκειμένου να προξενήσει τον θάνατο στον 43χρονο και υποστηρίζει πως ο θάνατός του οφείλεται σε άλλους είδους γεγονότα. 
Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση ούτε έκθεση νεκροτομής μέσα στη δικογραφία παρά μόνο μία ένορκη κατάθεση του ιατροδικαστή”.

Από την πλευρά του 27χρονου ζητήθηκε να πραγματοποιηθούν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις του θανόντος. 

 

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 43χρονος διασκέδαζε με τη φίλη του σε μπαρ, στο κέντρο της Αθήνας. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα βγήκαν από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς την πιάτσα ταξί. Στο σημείο της πιάτσας, όπου υπήρχε μόνο ένα διαθέσιμο ταξί, ήταν και ο 27χρονος. Οι δύο άνδρες επιχείρησαν να μπουν στο ταξί και ακολούθησε διαπληκτισμός για την… προτεραιότητα.

Πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε έντονος καβγάς.
Ο 27χρονος έβγαλε τα κλειδιά του, τα προσάρμοσε στα δάχτυλά του και άρχισε να χτυπά με μανία τον 43χρονο στο λαιμό και το στήθος.
Από τα χτυπήματα προκλήθηκε τρύπα στον τράχηλο, η οποία αποδείχτηκε θανατηφόρα.

Στη συνέχεια ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή και ο ταξιτζής μαζί με την κοπέλα του 43χρονου, που ήταν παρόντες στο σκηνικό, μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο “Ελπίς” όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μετά τη νεκροτομή που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, στην έκθεση αναφέρεται πως ο 43χρονος φέρει θανατηφόρο τραύμα από μικρό αιχμηρό αντικείμενο. Πιθανότατα πρόκειται για κλειδί που του προκάλεσε μικρή τρύπα στον τράχηλο.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκε ένας 27χρονος Αλβανός, τον οποίο προσήγαγαν.
Ο οδηγός του ταξί δεν τον αναγνώρισε, ενώ η κοπέλα του 43χρονου τον αναγνώρισε με επιφυλάξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε