Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε το μέντιουμ των διασήμων – Συνεργάτες της απειλούσαν δημοσιογράφους – ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακίστηκε το μέντιουμ των διασήμων – Συνεργάτες της απειλούσαν δημοσιογράφους – ΒΙΝΤΕΟ

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η 44χρονη η οποία εργαζόταν ως μέντιουμ και φέρεται να αποσπούσε χρήματα απο πελάτες για να κάνει προβλέψεις.

Οι τρεις συγκατηγορούμενες της αφέθηκαν ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμημα της περιοχής μια φορα το μήνα αφέθηκαν μια κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορουμένοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα η 44χρονη “Κατίνα” φέρεται να ανέφερε στην απολογία της ποτε δεν εισέπραξε και μάλιστα εκβιαστικά τα χρήματα για τα οποία την κατηγορούν. “Όσα ποσα εχω εισπράξει έχουν μπει στο λογαριασμό μου. Ειναι 24.000 ευρω από την μια καταγγέλουσα και 19.000 απο την άλλη. Σε καμια απο τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και Ευχολόγια. Ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο Ιμάμη.

Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μία απο τις καταγγέλουσες έρχονταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά, που αποδειχθεί οτι δεν επρεπε να εισπραχθούν, δεν εχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο συζυγός της.”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε