Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Προφυλακίζεται ο συνταξιούχος δικηγόρος για σεξουαλική κακοποίηση της εγγονής του!

Προφυλακίζεται ο συνταξιούχος δικηγόρος για σεξουαλική κακοποίηση της εγγονής του!
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της Εισαγγελέως, ο 69χρονος δικηγόρος που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό της δίκης όπου θα απολογηθεί για ειδεχθή κακουργήματα.

Ο ίδιος επιμένει να δηλώνει αθώος, σύμφωνα όμως με πληροφορίες, τα στοιχεία της δικογραφίας ήταν τέτοια που δεν άφηναν περιθώρια για κάποια άλλη εξέλιξη παρά την πολύωρη απολογία του. Δείτε το βίντεο κατά την έξοδο του από τα δικαστήρια:

Η απολογία που κράτησε περισσότερο από πέντε ώρες και ενώ ο κατηγορούμενος είχε μείνει μόνος του απέναντι στη δικαιοσύνη χωρίς καν συνήγορο, αφού κατά την έναρξη της διαδικασίας ο Δημήτρης Κρούπης ανακοίνωσε ότι παραιτείται επειδή «οι ηθικές αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση… ».

Ακόμη και οι δύο συγγενείς που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Λαμίας για να του συμπαρασταθούν, μόλις άκουσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα έφυγαν.

Σύμφωνα με το LamiaReport στην έκθεση περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριοτσάκι, «η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Με το βάρος των νέων αποκαλύψεων θεωρείται σχεδόν βέβαιη η προφυλάκιση του δικηγόρου ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τα τελικά αποτελέσματα από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που ζήτησε η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, που ενήργησε και την εξέταση στα δύο παιδιά. 7 ετών το κοριτσάκι και 9 ετών το αγόρι…

Νωρίτερα, ο συνταξιούχος δικηγόρος, δήλωνε αθώος στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια…

Σημειώνεται, ότι μία εκπαιδευτικός που άκουσε τα παράπονα της επτάχρονης κατήγγειλε την κακοποίηση στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας. Παράλληλα, αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείο,υ μεταφέροντας τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει. Στη συνέχεια, με εντολή της Εισαγγελίας συνελήφθη ο 69χρονος, ο οποίος αρνείτο πεισματικά τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των αστυνομικών, παρουσία ψυχολόγου και την απέδωσε στον 69χρονο παππού της.

Πηγή: LamiaReport

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις