Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ψάχνουν άνδρα στα νότια προάστια που καταγγέλεται ότι επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες

Ψάχνουν άνδρα στα νότια προάστια που καταγγέλεται ότι επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες

“Σαρώνουν” τα νότια προάστια της Αττικής, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα που μέσα σε μια ημέρα καταγγέλεται ότι επιτέθηκε εναντίον τριών γυναίκων στα νότια προάστια της Αττικής με σκοπό να τις βιάσει.

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταγγελίες που έχουν γίνει στις αστυνομικές αρχές, ένας αλλοδαπός άνδρας στήνει καρτέρι σε ανήλικα κορίτσια και σε γυναίκες στην περιοχή της Βούλας και της Βουλιαγμένης.

Ο άνδρας αναστήματος από 1,65 έως 1,70 έχει συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Πλησιάζει τα θύματα με διάφορες αφορμές και προσπαθεί να πιάσει συζήτηση μαζί τους με σκοπό να τις ακινητοποιήσει. Και οι τρεις του απόπειρες προς το παρόν έχουν αποβεί άκαρπες. Σύμφωνα με τις έως τώρα καταγγελίες εκ των τριών επιθέσεων οι δύο έγιναν εναντίον ανήλικων κοριτσιών και η τρίτη σε μια γυναίκα 23 ετών.

Μάλιστα η 23χρονη κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο την επίθεση του άνδρα με το τζόκεϊ, την πορτοκαλί μπλούζα κι το σκουρόχρωμο παντελόνι. Ο αλλοδαπός στις εικόνες φαίνεται να κινείται γρήγορα προς την κοπέλα και να την ρίχνει κάτω. Όπως αναφέρει συγγενής της 23χρονης που ανέβασε το βίντεο της επίθεσης στο facebook, ο άνδρας που της μιλούσε αγγλικά την πλησίασε ενώ η 23χρονη είχε βγάλει το σκυλί της βόλτα.

Δείτε το βίντεο

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις