Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ψάχνουν στην Αθήνα τους ληστές της Κλειτορίας – Τουλάχιστον 3 τρομοκράτες “βλέπει” η Αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Και στην Αθήνα έχουν επεκταθεί οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δυο νεαρών που λήστεψαν προχθές Τραπεζικό υποκατάστημα στην Κλειτορία Αχαΐας, καθώς η συγκεκριμένη ενέργεια έχει έντονο άρωμα τρομοκρατίας.

Για την συγκεκριμένη ληστεία, από την πρώτη στιγμή έδειξαν έντονο ενδιαφέρων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς υπάρχουν πολλές ενδείξεις για ενέργεια που έχει να κάνει με την ενίσχυση του λεγομένου «Επαναστατικού Ταμείου».
Το νεαρό της ηλικίας των ληστών, η μεταμφίεση τους με ψεύτικα μουστάκια, μούσια και γυαλιά μυωπίας, αλλά και το γεγονός πως έκαψαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στην αρχική φάση διαφυγής τους από την περιοχή και κυρίως το γεγονός πως ήταν έτοιμοι να δώσουν μάχη με τους δυο αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος που έσπευσαν αμέσως στην Τράπεζα μόλις ήχησε ο συναγερμός, δείχνουν αν μη τι άλλο άτομα τα οποία δεν κινούνται στενά στο ποινικό χώρο.
Άλλωστε κατάφεραν να διαφύγουν από την περιοχή έπειτα από ανταλλαγή πυρών με τους ανθρώπους του Νόμου, τραυματίζοντας μάλιστα τον έναν σοβαρά στο πόδι.
Το αυτοκίνητο που έκαψαν οι δράστες της ληστείας μόλις δυο χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή της Κλειτορίας διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο από περιοχή τις Αττικής, λίγες μέρες πριν την ληστεία.
Μάλιστα και σύμφωνα με μια πληροφορία, στο κλεμμένο όχημα είχαν βάλει πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε ιδίας μάρκας αυτοκίνητο, διαφορετικού όμως χρώματος. Μια πρακτική δηλαδή που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι «αντάρτες πόλης».
Επίσης και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών, στην ληστεία πήρε μέρος και τρίτο άτομο, το οποίο όμως έπαιζε το ρόλο τις ομάδας υποστήριξης, καθώς περίμενε τους συνεργούς του με άλλο «καθαρό” αυτοκίνητο στην περιοχή που έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους το αρχικό όχημα διαφυγής τους.
Τέλος στις έρευνες που διεξάγονται και στην Αθήνα, ερευνάται ο ρόλος που ενδεχομένως έπαιξαν στην ληστεία δυο άτομα που κινούνται στων Αντιεξουσιαστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε