Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με παραληρηματικές θεωρίες για την γιατρειά του καρκίνου

κορονοϊός τεστ κορονοϊού

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο, αποκαλύπτει σήμερα το «Live news» και ο Νίκος Ευαγγελάτος για την δράση του γιατρού “μαϊμού”.

Ο 47χρονος ψευτογιατρός που παρίστανε τον ογκολόγο ακούγεται να λέει εξωφρενικά πράγματα και να αναλύει την απίθανη θεωρία του, για την υπεροξυγόνωση που μπορεί να διώξει τον καρκίνο.

Σε προηγούμενες ηχητικές οδηγίες ο ψευτογιατρός ανέλυε τις… επιπτώσεις του οξυγόνου, ώστε να πούμε… bye bye στον καρκίνο.

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye bye» ακούγεται να λέει ο47χρονος.

Click4more: Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τα θύματα του

Αυτή τη φορά το πάει ένα βήμα παρακάτω και με μια παραληρηματική ανάλυση των εξετάσεων ενός καρκινοπαθούς, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να μπερδέψει το θύμα του, με τις δήθεν εξειδικευμένες γνώσεις του.Ακούγεται και πάλι να ζητά από τον ασθενή να σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή και να ακολουθήσει πιστά την δική του.

«Λογικά, θα έπρεπε να έχεις έναν αιματοκρίτη γύρω στο 30. Αλλά λόγω όλων αυτών που έχεις κάνει, έχεις 41. Καρκινοπαθής, με αιματοκρίτη 41, αιμοσφαιρίνη κάπου στο 14, αιμοπετάλια είχε περίπου 270, 280 χιλιάδες, οι εξετάσεις θα είναι εντελώς κάτω! Θα πέσεις στην μισή δοσολογία».

Δίνει μάλιστα και γραπτές οδηγίες για το πώς ο… ασθενής, θα λαμβάνει σε σταγόνες τα σκευάσματα με τα βότανα.

«Θα βρεις τη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας Τέλεια είναι 17 απόσταξης από 43 διαφορετικά βότανα είναι πολύ δυνατό η ποσότητα που σας στέλνουν αρκετή για τη λίγες σταγόνες αρκούν θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας.

Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επάνω δομή και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα κατάχρησης ουσιών ναρκωτικών χημειοθεραπεία λάθος διατροφή τοξίνωση ράδιο ακτινοβολία και τα λοιπά» λέει ο 47χρονος.

Στην περίπτωση της καρκινοπαθούς πάντως, προσπαθώντας να γίνει απόλυτα πειστικός για τις γνώσεις του, ο 47χρονος φρόντισε να επαναλάβει τη θεωρία του, για το πώς ο καρκίνος, μπορεί να εξαφανιστεί.

«Άμα φτάσουμε γύρω στο 46 – 47 αιματοκρίτη, σημαίνει ότι θα έχουμε καταφέρει τεράστια οξυγόνωση. Όταν χάνουμε το οξυγόνο μας, χάνουμε το νερό μας, δεν πίνουμε νερό και το χάνουμε και χάσουμε το 30% του νερού και του οξυγόνου από ένα κύτταρο, αυτό γίνεται καρκινικό. Θέλω να σε πάω στα ψηλά, στους δείκτες που πρέπει! Έτσι; Πρέπει να κάνουμε υπέρ- οξυγόνωση, για να φύγει ο καρκίνος».

Click4more: Και ψευτογιατρός και ψευτομεσίτης: Το ταξίδι στην Κρήτη και το οικόπεδο των 100 εκατομμυρίων

Μια θεωρία, την οποία βλέπετε εδώ, στις οδηγίες που έδινε ο ίδιος στα θύματά του να τονίζει: «Καθ’ ότι υπάρχει διέγερση από το οξυγόνο που δεσμεύουν και οδηγούν οι ουσίες των βοτάνων στα καρκινικά κύτταρα του σώματος προκειμένου να τα εξουδετερώσουν».

Υπήρχαν και στιγμές βέβαια, που ο 47χρονος ψευτογιατρός έδινε συμβουλές… στο πόδι, καθώς είχε δήθεν πολλές υποχρεώσεις σε… κάποιο νοσοκομείο!

«Τι να σου πω… Έχω να πάω νοσοκομείο… Θ’ αργήσω, θ’ αργήσω… Στο νεροπότηρο, τρία δαχτυλάκια… -Έτσι, έτσι

– Μάλιστα, εντάξει… κατάλαβα»

Η συνήθης θεραπεία που πρότεινε είχε διάρκεια πέντε μήνες. Σε αυτό το διάστημα, φέρεται να εξέταζε τα θύματά του σε ιδιωτικά ιατρεία κλινικών και τους ζητούσε να υποβληθούν σε εξετάσεις τις οποίες πραγματοποιούσαν σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις