Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: Ψάχνουν τα “κομμάτια του παζλ” που… λείπουν από το σατανικό του σχέδιο

ψευτογιατρός
Φωτογραφία ντοκουέντο από το "Live News"

Οι αστυνομικοί ερευνούν τους τρόπους που ο “doctor Κόντος” δρούσε ανενόχλητος. Στο στόχαστρο οι συνεργοί του.

Όσο οι αποκαλύψεις της καλοστημένης -επί σειρά ετών- απάτης του ψευτογιατρού Νικόλαου Κοντοστάθη βγαίνουν στο “φως”, τόσο η οργή και η αγανάκτηση πλημμυρίζουν τις οικογένειες των θυμάτων του, που ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Από την άλλη, οι αρχές προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκαλύψουν όλο το φάσμα του σατανικού του σχεδίου, καθώς θεωρούν πως υπάρχουν και άλλα κομμάτια που συμπληρώνουν το αλλόκοτο παζλ και έχουν να κάνουν με τους πραγματικούς συνεργούς ή τουλάχιστον εκείνους που χωρίς να καταλάβουν το παραμικρό, βοήθησαν τον “Mr Θάνατο” να δράσει ανενόχλητος.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είναι σίγουροι πως πολλά από τα μυστικά της υπόθεσης βρίσκονται κρυμμένα μέσα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του ψευτογιατρού, ο οποίος χρησιμοποιούσε άλλον τηλεφωνικό αριθμό ως “doctor” και άλλον, όταν δήλωνε πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Click4more: Ψευτογιατρός: Η “θεραπεία” με… αποχυμωτή στο πέμπτο θύμα του – “Έτσι μου επέστρεψε τα χρήματα”

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση θεωρούν πολύ πιθανό πως στην περίπτωση που υπάρχουν συνεργοί, ο Κόντος να επικοινωνούσε μαζί τους χρησιμοποιώντας στις συνδιαλέξεις τους, ακόμα και κωδικοποιημένες λέξεις, ώστε στην περίπτωση που κάποιος τους είχε βάλει στο στόχαστρο, δύσκολα να καταλάβαινε τι ακριβώς εννοούσαν.

Επιπλέον, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο έκλεινε τηλεφωνικά ο ψευτογιατρός τα ραντεβού του, όταν μετά την πρώτη τους γνωριμία, επικοινωνούσαν μαζί του τα υποψήφια θύματα του, τι τους έλεγε και τους έπειθε, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πλάσαρε τα μαντζούνια και τις ψευτοθεραπείες του.

Τέλος, σημαντικό στην όλη ιστορία, είναι και το πώς κατάφερε ο Κόντος να γίνει άνθρωπος εμπιστοσύνης σε μεγαλόσχημα στελέχη μοναστηριών και εκκλησιών και ιδιαίτερα στη Μονή Παμμεγείστων Ταξιαρχών στο Πήλιο, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- μετά τις ιατρικές συμβουλές, που αφιλοκερδώς παρείχε οι καλόγριες, του είχαν διαθέσει μέχρι και κελί, προκειμένου να βλέπει τον κόσμο που ζητούσε τις συμβουλές του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις