Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Συναγερμός στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Ηλικιωμένος πρώην στρατιωτικός πυροβόλησε 22αρι πιστόλι τη σύντροφό του πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.
Σε κρίσιμη κατάσταση και οι δυο στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Τσακώθηκε το ζευγάρι πριν το αιματηρό περιστατικό είπε στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (21.03.2019) σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88.

70χρονος άνδρας, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, πυροβόλησε τη σύντροφό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ζευγαριού, σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ο 70χρονος πυροβόλησε με 22αρι πιστόλι τη Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Και οι δυο είναι σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Ασκληπιείο της Βούλας. Το ζευγάρι φέρεται να τσακωνόταν συχνά. Μαρτυρίες από τη γειτονιά όπου ζούσαν αναφέρουν πως η γυναίκα παλιότερα φρόντιζε τη σύζυγο του πρώην στρατιωτικού. Όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή, συνέχισαν να μένουν μαζί.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια που όπλισαν το χέρι του αντιπτέραρχου εν αποστρατεία.

Προσπάθησε να διαφύγει

Καταστηματάρχης της περιοχής όπου έγιναν όλα περιέγραψε στο newsit.gr τις σοκαριστικές πρώτες στιγμές. Όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός, λέει, επικράτησε πανικός. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής είδαν την άτυχη γυναίκα να βγαίνει αιμόφυρτη από το σπίτι και να προσπαθεί να μπει σε ένα ταξί που περίμενε εκεί. Φέρεται να έχει δεχτεί τον πυροβολισμό στο στήθος.

Η γυναίκα βρέθηκε τραυματισμένη δίπλα στο ταξί, ενώ ο αντιπτέραρχος εν αποστρατεία ήταν πεσμένος στην αυλή του σπιτιού, με τραύμα στο κεφάλι και το 22αρι πιστόλι δίπλα του.

Σύμφωνα τον αυτόπτη μάρτυρα, το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία. Γενικά, λένε οι μάρτυρες, το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά.

Ακούστε τη μαρτυρία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις