Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ράπερ συνελήφθη… για λίγο! Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καυτά… φιλιά ο 35χρονος!

Ράπερ συνελήφθη… για λίγο! Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καυτά… φιλιά ο 35χρονος!
photo intime

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος ράπερ ο οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Τρίτης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ο πασίγνωστος ράπερ θα πρέπει να δίνει το παρών κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα μέχρι και την τέλεση της δίκης ενώ σήμερα έξω από τα δικαστήριο είχε μαζί του, την σύντροφό του, με την οποία επιδόθηκαν σε καυτά φιλία!

photo intime
photo intime

Συνέλαβαν τον ράπερ στην… έδρα του

Ο 35χρονος ράπερ συνελήφθη από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έπειτα από πληροφορίες που είχαν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον οποίο και άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά, κοντά στο στούντιο ηχογράφησης που διατηρεί στην περιοχή της Καλλιθέας.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, έκπληκτοι οι αστυνομικοί έβλεπαν σε καθημερινή βάση να παρελαύνουν από το συγκεκριμένο στούντιο δεκάδες ανήλικοι μαθητές, ηλικίας από 15 μέχρι και 17 ετών.

Έπειτα από αυτές τις διαπιστώσεις, οι αστυνομικοί επενέβησαν και τον συνέλαβαν σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του ποσότητες χασίς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

 

Ο ράπερ που… δεν το έκρυβε

Μάλιστα, ακόμα και το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί ως ράπερ, παραπέμπει στην ονομασία του τσιγάρου χασίς που χρησιμοποιούν οι χρήστες στην αργκό.

Επίσης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής παρακολούθησαν ακόμα και το κανάλι που διατηρεί το συγκεκριμένο πρόσωπο σε διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα με βίντεο, όπου και εκεί έκανε συχνές αναφορές σε χρήση ναρκωτικών, κυρίως χασίς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην κατοχή του διάσημου ράπερ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: “…160,7- γραμμάρια κάνναβης, 0,9- γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας, 2 αεροβόλα περίστροφα, αεροβόλο πιστόλι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, φορητός ασύρματος, 6 τρίφτες κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα και 2 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Δείτε τα… ευρήματα

ράπερ

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις