Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ριφιφί στο Ψυχικό: Φύλλο και φτερό το κινητό και τα social media του 58χρονου

ριφιφί

Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας υπέβαλε ενώπιον του 12ου ανακριτή σήμερα (29.03.2021) ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, εκ μέρους δύο εκ των τεσσάρων θυμάτων στην υπόθεση του ριφιφί των τεσσάρων θυρίδων στο υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό.

Μαζί με τον κ. Κούγια προσήλθε ενώπιον του ανακριτή και η μία εκ των δύο εντολέων του. Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας για το ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό έχει δηλώσει στον ανακριτή και ακόμα μία παθούσα, η οποία εκπροσωπείται από τον δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη.

Click4more Ριφιφί στο Ψυχικό: Στο «μικροσκόπιο» τα ταξίδια του 58χρονου – Η άρση απορρήτου και ο γενετιστής

«Ο ανακριτής θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές μια έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου. Μόλις λάβω αντίγραφο της δικογραφίας, θα μελετήσω και θα ζητήσω κι εγώ ανακριτικές πράξεις» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Επιπλέον, ο κ. Κούγιας ενημέρωσε τον ανακριτή σχετικά με πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του για ταξίδι του κατηγορουμένου στο εξωτερικό το επίμαχο χρονικό διάστημα.

«Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκροτημένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα» είπε ο κ. Κούγιας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς  του 58χρονου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Παρασκευή, για τη χρονική διάρκεια που απαιτείται για να γίνει διάρρηξη μια θυρίδας, αλλά και για την μεταφορά DNA, επισήμανε «το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το DNA και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα  με ειδικούς που εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις