Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ριφιφί… the end! Αποκαλύψεις για τον μετρ που συνελήφθη με τα κλοπιμαία!

ριφιφί
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Παλιά του τέχνη… κόσκινο! Ο λόγος για τον λεγόμενο “μετρ των ριφιφί” που συνελήφθη έχοντας μάλιστα στο αυτοκίνητό του την τελευταία “μπάζα” που είχε κάνει.

Μπορεί να είναι ο… μετρ των ριφιφί, πλην όμως δεν πήρε καν χαμπάρι πως τον παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου. Οι οποίοι ήδη είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του αλλά και την δράση του.

ριφιφί

Έπιασαν τον μετρ των ριφιφί με τα… κλοπιμαία!

Ο λόγος για έναν 38χρονο σεσημασμένο, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον δέκα κλοπές σε γνωστά καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών με την μέθοδο του ριφιφί και τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Μάλιστα ο 38χρονος Πατρινός «φαντομάς», συνελήφθη αφότου είχε πραγματοποιήσει ριφιφί σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων πώλησης υπολογιστών και χαρτικών στην Λάρισα και επέστρεφε αμέριμνος με το… κυπαρισσί Μίνι Κούπερ στο σπίτι που είχε νοικιάσει προσωρινά, στην περιοχή του Περιστερίου.

Την στιγμή λοιπόν που ο 38χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, επενέβησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου και του πέρασαν χειροπέδες, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα πως στο αυτοκίνητο του είχε ακόμα στην κατοχή του τα κλοπιμαία από το κατάστημα στην Λάρισα.

Οι αστυνομικοί δεν τον είχαν παρακολουθήσει κατά την διάρκεια τις επιστροφής του από την Θεσσαλική πόλη, φοβούμενοι μήπως τους αντιληφθεί και έτσι «πετάξει το πουλί».

Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί την “έστησαν” αθέατοι στα διόδια στην Αττική και περίμεναν την εμφάνιση του χαρακτηριστικού αυτοκινήτου, το οποίο και ακολούθησαν από απόσταση μέχρι και το Περιστέρι.

Ο μετρ των ριφιφί είναι παλιός γνώριμος των Αστυνομικών Αρχών, καθώς κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα και είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια φυλακή. Εξέτισε ένα μεγάλο μέρος της ποινής του και στην συνέχεια αποφυλακίστηκε με όρους συνεχίζοντας την… «τέχνη του».

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις