Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος – Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Βρήκαν το σίδερο με το οποίο τη χτύπησαν!

Ρόδος – Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Βρήκαν το σίδερο με το οποίο τη χτύπησαν!

Δύτες βρήκαν στη θάλασσα το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη.
Εντοπίστηκαν και τα ρούχα της στην περιοχή όπου την πέταξαν οι κατηγορούμενοι.
Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Ρόδο.
Η άτυχη φοιτήτρια φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής βίας από τρία άτομα στο παρελθόν.

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στις 28 Νοεμβρίου. Η Ρόδος και όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το ειδεχθές έγκλημα.

Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο είναι ένας 19χρονος, αλβανικής καταγωγής και ένας 21χρονος Ροδίτης. Τα όσα ανέφερε ο πρώτος στην κατάθεσή του ήταν που οδήγησαν τις αρχές στο να βρουν, στη θάλασσα όπου οι φερόμενοι ως δράστες έριξαν την άτυχη κοπέλα ενώ ήταν ακόμη ζωντανή, το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη αλλά και τα ρούχα της άτυχης κοπέλας. Εκείνο που δεν βρήκαν οι δύτες του Λιμενικού ήταν το εσώρουχο της 21χρονης. Το ηλεκτρικό σίδερο και τα ρούχα της Ελένης Τοπαλούδη εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις σύμφωνα με τις οποίες η Ελένη Τοπακούδη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τρία άτομα στο παρελθόν

Στον 19χρονο και τον 21χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού. Έχουν πάρει προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή στις 13:00.

Τρεις επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής θα παραμείνουν στη Ρόδο έως το Σάββατο. Μαζί με στελέχη της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κάνουν «φύλλο και φτερό» τόσο το σπίτι του θύματος όσο και το εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου κατηγορούμενου αλλά και το φορτηγάκι (που ανήκει στον πατέρα του 21χρονου), με το οποίο οι δυο νεαροί μετέφεραν την λιπόθυμη φοιτήτρια στην παραλία «Φώκιας» και την πέταξαν στη θάλασσα με σκοπό να καλύψουν τα ίχνη τους.

Το φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν τη φοιτήτρια στους Πεύκους οι δυο κατηγορούμενοι – Φωτογραφία: Δημοκρατική

Οι αστυνομικοί έχουν σαρώσει το εξοχικό, όπου οι δυο κατηγορούμενοι ως δράστες, χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη με το σίδερο, για να συλλέξουν αίμα, DNA και δακτυλικά αποτυπώματα. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες στο σπίτι της 21χρονης φοιτήτριας, έχουν συλλέξει τσιγάρα, φάκελο με χρήματα, ποτήρια και το λάπτοπ της, το οποίο θα σταλεί προς εξέταση στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει βρεθεί το κινητό του θύματος.

Μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε το θύμα στο Facebook και το Tinder, οι αρχές θα αναζητήσουν και νέα στοιχεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, πιθανολογείται ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα, αφού από καταθέσεις που υπάρχουν, προκύπτουν κι άλλα αδικήματα από πολλά πρόσωπα, τα οποία κατονομάζονται και με τα οποία φέρεται να είχε επαφές η 21χρονη φοιτήτρια.

Από άλλες καταθέσεις προκύπτει επίσης ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής βίας στο παρελθόν, από τρία άτομα!

Τι υποστηρίζει ο 19χρονος

Ο 21χρονος Ροδίτης εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα. Αντίθετα, ο 19χρονος Αλβανός τον κατηγορεί πως ήταν εκείνος που χτύπησε με το σίδερο την άτυχη Ελένη.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει ο 19χρονος κατηγορούμενος, τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου πήρε με το λευκό φορτηγό στο σπίτι της 21χρονης στον οδό Εθνικής Αντιστάσεως και την πήραν για να πάνε στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους. Στόχος τους, είπε, να συνευρεθούν ερωτικά με την νεαρή φοιτήτρια.

H άτυχη φοιτήτρια με τον 19χρονο κατηγορούμενο έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 27ης Nοεμβρίου – Φωτογραφία: Δημοκρατική

Κατά τον 19χρονο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εξοχικό, η Ελένη Τοπαλούδη αρνήθηκε τη σεξουαλική επαφή μαζί τους και ο 21χρονος τη χτύπησε με γροθιές και μετά με το ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι, ενώ εκείνος την είχε ακινητοποιήσει με τα χέρια του.

Το θύμα είχε ακόμη τις αισθήσεις του και την μετέφεραν στη βραχώδη περιοχή και την πέταξαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από πνιγμό. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να την απείλησαν πως δεν θα την άφηναν να φύγει από το σπίτι αν δεν συναινούσε στη σεξουαλική συνεύρεση και τη βίασαν!

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις