Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρουβίκωνας: Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε

Ρουβίκωνας
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Μήνυμα στις αρχές στέλνει ο Ρουβίκωνας, πως οι ενέργειές του δεν θα σταματήσουν. Ούτε και μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να τις σταματήσει.

Τις τελευταίες μέρες ο Ρουβίκωνας έχει κάνει «επιδρομές» σε δυο πρεσβείες (της Ελβετίας και της Βραζιλίας), στο κατάστημα της Leroy Merlin στο Μαρούσι, σε εταιρία εύρεσης εργασίας στους Αμπελόκηπους, στο Εφετείο και στην εταιρία «Ανδρομέδα». Και φαίνεται πως δεν είναι πρόθυμος να σταματήσει.

Η… “έντονη” παρουσία της αναρχικής ομάδας έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην αστυνομία. Αλλά σύμφωνα με ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, η δράση της αναρχικής ομάδας είναι αδύνατον να εμποδιστεί.

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, οι εν δυνάμει «στόχοι» είναι εκατοντάδες σε μια τεράστια πόλη όπως είναι η Αθήνα. Επιπλέον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Ρουβίκωνας, έχει «πολύ κόσμο “αχαρτογράφητο” από τις αρχές».

Όλα αυτά, αναφέρει, πως κάνουν αδύνατη την αποτροπή των ενεργειών, οι οποίες «είναι δουλεμένες αρκετά» και έχουν «το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού». «Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ είναι ατελέσφορο και αδύνατον», εκτός κι αν «ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επί του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει».

Όλη η ανάρτηση

«Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη. Οι εν δυνάμει “στόχοι” είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο “αχαρτογράφητο” από τις αρχές. Όλα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης, και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ (κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον. Εκτός και εάν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επί του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις