Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρουβίκωνας: Το video από το… “ντου” στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ρουβίκωνας: Το video από το… “ντου” στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Βίντεο λίγων λεπτών από τη στιγμή της εισβολής των μελών του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανέβασε ο Ρουβίκωνας το βράδυ της Πέμπτης (07.09.2018).

Στο σχεδόν δυόμιση λεπτών βίντεο έχει καταγραφεί καρέ – καρέ η στιγμή που τα μέλη της αναρχικής ομάδας μπαίνουν ανενόχλητα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ανεβαίνουν τους ορόφους με τις σκάλες, πετούν φέιγ βολάν και αποχωρούν. Νωρίτερα, ο Ρουβίκωνας είχε εισβάλει και στα γραφεία του ΣΒΕΕ στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν περίπου 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν περίπου 15 μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο υπουργείο και πέταξαν τρικάκια σε όλους τους ορόφους.

«Άμεση απόσυρση του ROUNDUP» και «BAYER-MONSANTO και ελληνικό κράτος σπέρνουν τον θάνατο» έγραφαν τα φέιγ βολάν που πέταξαν.

«Με την σημερινή (σ.σ. χθεσινή) μας παρέμβαση στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης θέλουμε να δηλώσουμε ότι ανοίγουμε έναν κύκλο ενάντια σε όσους μιλούν για “βιώσιμη ανάπτυξη” και “αλληλέγγυα οικονομία” από τη μια και κλείνουν το μάτι στα αρπακτικά του κεφαλαίου από την άλλη», αναφέρει ο Ρουβίκωνας στο κείμενο που συνόδευσε το video που ανέβηκε στο λογαριασμό της αναρχικής ομάδας στο YouTube.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις