Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρουμάνος “ζογκλέρ” άδειασε τα παγκάρια της Μητρόπολης Αθηνών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας Ρουμάνος «ζογκλέρ», καθώς νωρίτερα είχε σκαρφαλώσει στις σκαλωσιές της Μητρόπολης Αθηνών και είχε μπει στον ιερό Ναό αρπάζοντας μαζί με συνεργό του χρήματα από δυο παγκάρια.

Ο ζογκλέρ από την Ρουμανία συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης την στιγμή που κατέβαινε από τις σκαλωσιές. Την σύλληψη γλίτωσε ο συνεργός του, ο οποίος είδε το περιπολικό και κατέβηκε από τις σκαλωσιές στην πίσω πλευρά της Μητρόπολης Αθηνών.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιπολικό της Άμεσης Δράσης που περιπολούσε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως, είδε ένα άτομο να προσπαθεί να κατεβεί από την οροφή της Μητρόπολης Αθηνών, χρησιμοποιώντας τις σκαλωσιές που έχουν στηθεί εξωτερικά, αλλά και στο εσωτερικό του Ναού, για την ανακαίνισή του.

Οι αστυνομικοί αμέσως σταμάτησαν το περιπολικό και με τρόπο διακριτικό περίμεναν τον ζογκλέρ να κατεβεί από την σκαλωσιά. Αμέσως ακινητοποίησαν τον έκπληκτο νεαρό, ο οποίος δεν περίμενε πως θα ειχε… παρέα μόλις πατούσε στο έδαφος.
Βέβαια οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι έκανε στην οροφή της Μητρόπολης, χωρίς ο νεαρός αλλοδαπός να δώσει επαρκείς εξηγήσεις. Το μυστήριο λύθηκε όταν οι αστυνομικοί βρήκαν στο σάκο του μια σακούλα με κέρματα και χαρτονομίσματα, αντιλαμβανόμενοι πως ο νεαρός Ρουμάνος τελικά είχε μπει στο εσωτερικό του Ναού και είχε κλέψει τα χρήματα από δυο παγκάρια της Μητρόπολης.

Παράλληλα ο ένας από τους Αστυνομικούς διέκρινε στην οροφή του Ναού άλλο ένα άτομο, το οποίο είχε αντιληφθεί τους Αστυνομικούς και προσπαθούσε να διαφυγή. Οι δυο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσπάθησαν να συλλάβουν τον συνεργό του Ρουμάνου πλην όμως ως άλλος «Μπάτμαν» κατέβηκε τις σκαλωσιές με ταχύτητα και επιδεξιότητα και κατάφερε να χαθεί στα στενά της Πλάκας.
Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, ο Ρουμάνος «Μπάντμαν» μαζί με το συνεργό του σκαρφάλωσαν από τις εξωτερικές σκαλωσιές στην οροφή της Μητρόπολης Αθηνών και στην συνέχεια από το παράθυρο του φωταγωγού, χρησιμοποιώντας της εσωτερικές σκαλωσιές, βρέθηκαν στο Ναό, όπου άνοιξαν δυο παγκάρια αρπάζοντας όλα τα χρήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε