Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο πατέρας που βίασε την 7χρονη κόρη του

Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο πατέρας που βίασε την 7χρονη κόρη του
Φωτογραφία αρχείου

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγήθηκε ο πατέρας που βίασε την 7χρονη κόρη του στη Σαλαμίνα. Την ίδια ώρα, το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ και με σοβαρές κακώσεις στα γεννητικά όργανα, στο Νοσοκομείο Παίδων.

Όλα άρχισαν όταν η 7χρονη εμφάνισε αιμορραγία την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα η μητέρα του να θορυβηθεί και να το πάει αμέσως στον παιδίατρο, στην περιοχή όπου κατοικούν.

Η παιδίατρος αφού εξέτασε το παιδί, έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κακώσεις στα γεννητικά όργανα.

Ακολούθησε η σύλληψη του πατέρα της 7χρονης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Τι αναφέρει η δικογραφία

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon μετέδωσε τι αναφέρει η δικογραφία:

“Κατά την εξέτασή της, η μητέρα κατέθεσε ότι την 17:00 ώρα ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον σύζυγό της να επιστρέψει στο σπίτι γιατί η κόρη τους έχει αίματα ανάμεσα στα πόδια της.

Η ίδια από τις 16:30 είχε βγει στην αγορά για ψώνια. Όταν επέστρεψε διαπίστωσε πως υπήρχε μια μεγάλη πληγή που αιμορραγούσε στα γεννητικά όργανα της κόρης της. Η μεν κόρη της που υπέφερε από πόνους, απάντησε σε ερώτηση της μητέρας ότι κοιμόταν με τον πατέρα της στο κρεβάτι και ξύπνησε με αίματα. Ο δε σύζυγός της είπε ότι δεν ήξερε τι είχε συμβεί και η κόρη τους πήγε στην τουαλέτα και είδε την αιμορραγία. Η μητέρα περιποιήθηκε το τραύμα του παιδιού της αλλά δεν την πήγε στο νοσοκομείο επειδή φοβόταν και έκλαιγε. Αυτό συνέβη την επόμενη ημέρα και μετά από επίσκεψη σε γυναίκα, ιδιώτη παιδίατρο.

Ο σύζυγός της πήγε στο νοσοκομείο στις 18:30 μετά την εργασία του και αποχώρησε για την οικεία τους μετά το χειρουργείο για να κρατήσει τον 5χρονο γιο τους”.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, η θεία της 7χρονης και αδερφή του πατέρα, ανέφερε πως “το κοριτσάκι είναι σοκαρισμένο. Η μητέρα είναι συνέχεια μαζί του. Είναι ένα τέρας. Ούτε κι εμείς δεν το περιμέναμε αυτό. Για μας είναι πεθαμένος…”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις