Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σάλος στα νότια προάστια – Γνωστή κυρία “δάγκωσε” πολλούς επαγγελματίες

νότια προάστια κυρια απάτη

Η κυρία εμφανιζόταν χαμογελαστή και υποσχόταν πολλά. Αποδείχθηκε όμως ότι… δάγκωνε. Είχε μάλιστα προτίμηση στους ελεύθερους επαγγελματίες. Η δράση της αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα υποψήφια θύματά της υποπτεύθηκε ότι θέλει να τον εξαπατήσει.

Η 52χρονη κυρία είχε καταφέρει να γίνει γνωστή στα νότια προάστια. Πλησίαζε άλλωστε πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες “πουλώντας” τις “υπηρεσίες” της και έτσι το όνομά της έγινε γνωστό σε έναν ευρύ κύκλο.
Η γυναίκα πλησίαζε τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων και υποσχόταν ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει μόνιμη εργασία σε κάποια πρεσβεία μεγάλης χώρας. Μάλιστα ενώ “ψάρευε” μεταξύ ατόμων που έκαναν τεχνικά επαγγέλματα, εκτός από θέσεις μόνιμου τεχνικού προσωπικού υποσχόταν ακόμη και θέσεις εκπροσώπων Τύπου.
Η 52χρονη έπειθε τα θύματά της υποσχόμενη καλές αποδοχές και μόνιμη θέση. Για να προχωρήσει όμως την πρόσληψη ζητούσε προμήθεια την οποία ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να προκαταβάλει.
Ήταν τόσο καλή στην απάτη που μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ότι έχει αρπάξει ποσό ύψους 200.000 ευρώ από αρκετά θύματα.
Η δράση της σταμάτησε όταν ένας από τους ελεύθερους επαγγελματίες που πλησίασε αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά. Ο άνθρωπος αυτός έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Μετά από συμβουλή των αστυνομικών προσποιήθηκε ότι δέχεται να δώσει στην 52χρονη τα χρήματα που του ζητούσε για να του εξασφαλίσει μια θέση σε πρεσβεία. Έκλεισε μαζί της ραντεβού χθες το απόγευμα, τα χαρτονομίσματα προσημειώθηκαν και μόλις η γυναίκα τα παρέλαβε επενέβησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και της πέρασαν χειροπέδες.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις