Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε αργία με απόφαση Κεραμέως ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Σε αργία με απόφαση Κεραμέως ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο.

Η διαδικασία κινήθηκε μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης. Τα παραπάνω έγιναν γνωστά μέσω άτυπης ενημέρωσης του υπουργείου Παιδείας.

Η υπόθεση

Αν και το μικρό αγόρι δεν ήταν μαθητής του στο σχολείο, υπήρχε μια μακρινή συγγένεια του καθηγητή με τους γονείς. Έτσι, συμφωνήθηκε να βοηθάει με τα μαθήματα το μικρό αγόρι, το οποίο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ανάπτυξης. Με αφορμή τα μαθήματα όμως, ο καθηγητής φέρεται να απομόνωνε το μικρό αγόρι από τα 8 του χρόνια και να το κακοποιούσε σεξουαλικά. Μέχρι που εκείνο έγινε 15 ετών!

Σύμφωνα μάλιστα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο καθηγητής φέρεται να είχε ασελγήσει στον μικρό και παρουσία άλλων ανθρώπων. Φίλων του… Τώρα, η Αστυνομία ερευνά το ρόλο και αυτών των ανθρώπων. 

Όταν το παιδάκι πήγε 15 ετών, φέρεται να αποκάλυψε στους γονείς του τι συνέβαινε, έγινε καταγγελία και τελικά, συνελήφθη ο καθηγητής ο οποίος εργαζόταν σε γενικό λύκειο των δυτικών προαστίων. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις