Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Σε εξέλιξη έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στον Ωρωπό για νέα γιάφκα της Πόλας Ρούπα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε εξέλιξη είναι νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε χώρο στον Ωρωπό, για νέα γιάφκα της Πόλας Ρούπα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Αντιτρομοκρατική ανακοινώνει ότι σε κάποιο χώρο στην Αττική γίνονται έρευνες, αυτές γίνονται υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς να έχει ζητηθεί η συνδρομή άλλων υπηρεσιών, προκειμένου να κλείσουν τους δρόμους.

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, η αστυνομία ανακοίνωσε:

– Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο πολεμικά τυφέκια,
δύο πυροβόλα όπλα – πιστόλια,
τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και
φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.
Κοντά στο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

Και στα δύο παραπάνω σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις. Οι έρευνες στα παραπάνω σπίτια συνεχίζονται.

Κατεπείγουσα είναι η βαλλιστική έρευνα στα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα με την ελπίδα ότι είναι τα καλάσνικοφ που χρησιμοπεί η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών στις επιχειρήσεις της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε