Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σε καλό δρόμο οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό συμβούλου του Χρυσοχοΐδη

Σε καλό δρόμο οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό συμβούλου του Χρυσοχοΐδη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής για την διερεύνηση της υπόθεσης ξυλοδαρμού στενού συνεργάτη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες μάλλον βρίσκονται σε καλό δρόμο, πλην όμως ακόμα χρειάζεται δουλειά για την πλήρη εξιχνίαση του περίεργου περιστατικού.
Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές τις Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής έχουν στα χέρια τους ένα στοιχείο που είναι δυνατόν, με κατάλληλη εργαστηριακή έρευνα να οδηγήσει ακόμα και στην ταυτότητα του δράστη, στην περίπτωση που είναι σεσημασμένος.

Στο σημείο του ξυλοδαρμού του Ειδικού Συμβούλου του κ. Χρυσοχοΐδη, εν προκειμένω στο πάρκινγκ του Μετρό στο Χαλάνδρι, βρέθηκε ένα αντικείμενο που προσομοιάζει με πτυσσόμενο γκλοπ και μάλιστα ίσως να πρόκειται για ιδιοκατασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται πως το εγκατέλειψε δράστης όπως όλα δείχνουν στο σημείο, έπειτα από την αντίδραση του 55χρονου ο οποίος έβαλε τα χέρια του να προστατευτεί από τα χτυπήματα του αγνώστου και μάλιστα προσπάθησε να τα ανταποδώσει, με αποτέλεσμα ο άγνωστος σωματώδης άνδρας να τραπεί σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο το αντικείμενο που μοιάζει με γκλοπ.

Ήδη αυτό το πειστήριο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια τις ΕΛ.ΑΣ και ερευνάται, τόσο για δακτυλικά αποτυπώματα, κυρίως όμως για την ύπαρξη DNA του δράστη, καθώς εκτιμάται πως όσον αφορά στα δακτυλικά του αποτυπώματα μάλλον φορούσε γάντια.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Ασφάλειας στρέφονται περισσότερο στον αθλητικό χώρο, με δεδομένη την ιδιότητα του Ειδικού Συμβούλου του κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είναι σημαντικό μέλος της επιτροπής για την αθλητική Βία και τα στημένα παιχνίδια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις